Miért hivatkoznak arra a jobboldaliak, hogy zavarják őket a Pride miatti lezárások, miközben az ő Békamenetük miatt is ugyanúgy le lesz zárva fél város?
Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 22:58
1/9 anonim válasza:
És? te is nyilatkozhatsz nyugodtan arról, hogy zavar a békemenet miatti lezárás.
Most is nyugodtan mondhatod hogy zavar az építkezések miatti lezárás vagy a biciklisávok miatti lezárás vagy csak úgy zavar az hogy zavar valami.
2/9 anonim válasza:
Én centralista vagyok, se fidesz, se ellenzék... Se Pride, se Békemenet. Nekem milyen szar, hogy mégis mindig a lezárásokat kell lennem.
3/9 anonim válasza:
Elnezest, hogy megmerek szolalni, de azert a bekemenetet es a pridet nem nagyon emlitenem egy lapon. Eg es fold a kulonbseg a ketto kozott!!!
4/9 anonim válasza:
A békamenetesek is tangában, fecskében riszálják?
5/9 anonim válasza:
Miért nem lehet ezeket a felvonulásokat valahol egy pest melletti síkságon tartani. Ott vonulgathatnának napestig és senkit sem zavarna. Aki kíváncsi az úgyis elmegy a többiek pedig élhetnék nyugodtan az életüket a pávatollas másként gondolkodók és illiberális másként gondolkodók nélkül.
6/9 anonim válasza:
Nem is tudom!? :) ... nekem valahogy mindig van jobb dolgom, mint vonulgatni - ellenben roppantul zavar ha dugo van a vonulgatas miatt es nem tehetem amit akarok, mert feltart par baromarc vonulgato :D
7/9 anonim válasza:
A rendezvény célja teljesen közömbös: nem életszerű bármilyen rendezvénnyel megbénítani egy többmilliós lakosú város életét, - akár ki és akár miért is szervezi. Erre ott vannak parkok, ligetek, stadionok, esetleg egy szakasza valamelyik rakpartnak, de hogy egy egész várost lehetetlen helyzetbe hozni egyetlen rendezvény miatt nem normális dolog, az biztos!
8/9 anonim válasza:
Vonulgassanak a Dunán gumimatracon.
9/9 anonim válasza:
A prideal az a bajuk, hogy lmbtq-hoz tartozik és az ellen támadást índitottak el politikai célokból. HA valóban az emebrek élete érdekelné őket és nem a hatalom nem foglalkoznának vele.
Az én szememben a Jobboldal a legemberellenesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!