Miért kéne Magyarországnak térdre ereszkednie?
Figyelt kérdés
Semmi közünk a feketék elnyomásához, mi ez a térdelős bohóckodás mostanában?😂2021. jún. 26. 12:44
11/15 anonim válasza:
A birkák térdelnek ahogy a birkák oltattak!
Az oké, hogy Amerika le térdel, mert onnan indult az eset, de könyörgöm más ország mit térdelget?
Én biztos nem fogok le térdelni, nem vagyok rasszista nem itélek bőrszín alaoján és nem is tettem semmit ami miatt térdelnem kellene! Szóval, nem komplettnek tartom azokat akik térdelnek, mert az térdeljen aki olyat tett.
13/15 anonim válasza:
Haynau és Clemenceau már térdre kényszerítette a magyarokat, most Magyarország ismét térdelni fog, mint történelme során sokszor.
14/15 anonim válasza:
13
Remélem te most is térdelsz otthon a sarokba!
15/15 anonim válasza:
"Remélem te most is térdelsz otthon a sarokba!"
Éppen a szivárványoknak, meg a senkiházi bűnözőből faragott mártír előtt térdelget valószínűleg, mint a többi hasonszőrű, cuckold b..i.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!