Miért van Magyarországon ennyi EU simogató?
Az EU beleugat mindenbe, Rutte asszondta vagy kilépünk, vagy azt teszük emit elvárnak.
xD majd ő megmondja...😂
Az EU az iparunkat is szétszedte, nincs vám...
Aztán meg erre meg arra kötekeznek.
A szoclib Schulz 2024 -re Egyesült Európát akar, Dobrev is ezen munkálkodik.
Mi van a nemzeti patriótákkal? Az EU mindennel foglalkozik, csak a patriótákkal meg a nemzetiségekkel nem.
/2
Mi meg nem kérünk a világkormányotokból.
Nemtom, én nem rajongok Orbánért , de az Euért sem.
Libertárius euroszkeptikus vagyok, egész más szempontból kritizálom az EU-t, mint Orbán vagy a szélsőjobb.
Szerintem a probléma a túlszabályozottsággal, a centralizáltsággal és a bürokrácia túlzott mértékével van. A nagy EU nyallerek nem veszik észre (vagy nem akarják észrevenni), hogy ugyanolyan túlszabályozott kollektivista óriás államot akarnak létrehozni nagyban, mint amit a populista nacionalista kormányok művelnek itt keleten kicsiben. Nekem ezektől hánynom kell, mivel individualista libertárius vagyok.
xD ti tényleg elhiszitek, hogy az EU puszira adta a pínzt? Tőnkrement az iparunk, a multik itt dolgoztatnak aztán profitot kiviszik.
hú de jó ez az EU...
8
Mert szerinted ők nem tudják, hogy LÖLö zsebébe meg egyebek? Óhh dehogynem!
9
Ne értékeld túl őket.Hidd el ők ilyet még véletlenül se feltételeznenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!