Trump imádók! Ehhez mit szóltok?
"Ha Donald Trump lesz az Egyesült Államok elnöke, nem biztos, hogy továbbra is minden NATO-tagállamot automatikus védelem illet majd meg. Erről maga a kedden hivatalosan is republikánus elnökjelöltté választott Trump beszélt egy New York Timesnak adott interjúban.
Trump azt mondta, Amerika csak akkor sietne a szövetségesek segítségére, ha azok is "teljesítették a kötelezettségeiket" Amerika felé. Ezzel az észak-atlanti katonai szövetség egyik alapvetését kérdőjelezi meg. A NATO alapítóegyezményének 5. cikkelye szerint ha valamelyiküket megtámadják, automatikusan számíthat a többiek segítségére."
Eddig is csak akkor volt kötelező ha a többiek teljesítik a kötelezettségeiket.
Nem értem mi olyan rosszat mondott?! Pedig nem vagyok Trump imádó, de az Indexes lejárató cikkeket kezdem unni.
Trump hülye, Clinton is az. Gusztustalan, hogy két ilyen ember közül kell válasszon az Egyesült Államok.
Sokan csak azért szavaznának Trumpra, mert Clintont jobban utálják, de fordítva is így van.
#1 Én meg kezdem unni ezt az "indexezést", más portál is megírta már ezt.
Lényeg: MO nem fizet annyit be a NATO-ba mint kéne, tehát ha valami történik velünk Amerika nem biztos jönne segíteni.
A NATO Trump nélkül sem egy biztos vár
Semmi garancia hogy ha minket megtamadnak akkor segít a NATO
HA nem éri meg beavatkozni felbomlik és Viszontlátásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!