Ha kilépünk az EU-ból és az ország 60%-a (a nyugdíjasokat és romákat leszámítva) elmenekül az országból, akkor lenullázódnak az ingatlanárak?
A befektetők is csak ezt nézték, hogy EU és NATO tag.
Viszont most úgy látszik, mindkettőből ki fogunk kerülni éveken belül.
#8! Te meg tegyél egy kirándulást mondjuk Gyöngyöspatára vagy Borsodba...
Több helyen is jártam Franciaországban, Párizsban többször is tekintve, hogy
Beauvais nincs messze tőle. Franciaország messze jobb hely, mint Orbánia. Persze tudom, hogy a propaganda elhiteti a nyugaton soha nem járt alacsonyan iskolázott vidéki szavazóival, hogy Nyugaton micsoda rettegés van. Hát nem.
Olyan, mint ha Magyarországból csak Borsodot mutatnák, az hiteles lenne szerinted? Nagyon nem.
Franciaországból az egész keleti régió, benne Magyarországgal csak egy lesajnált, nyomorúságos posztszovjet csóró vidéknek látszik. Senki nem fog onnan ide jönni. Nektek fogalmatok nincs, hogy hogyan él egy átlag francia. Jah tudom, egész nap retteg a migránsoktól. Láttál te már francia kórházat? Mert én igen. Magyart is.
azért a 60% sok.
úgy az ország 30%a menne el, ami szintén sok, de reálisabb.
vagyis maradna 5 milla magyar, 1 milla cigány és 1 milla kínai.
a multik kivonulnának, leállna a gazdaság, rekord munkanélküliség lenne, ezért a fizetések lemennének a béka se gge alá, olyan nettó 80-100e re max.
így igen.
az ingatlan kereslet külföldi részről kb megszűnne.
ezért igen gyorsan gyorsan zuhanna az értékük.
az üzleti, raktári ingatlanok ára pedig még gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!