Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki volt az ország legjobb...

Ki volt az ország legjobb miniszterelnöke a 90-es évektől napjainkig?

Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 15:05
A kérdező szavazást indított:
Németh Miklós
Antall József
Boross Péter
Horn Gyula
Orbán Viktor
Gyurcsány Ferenc
Bajnai Gordon
Egyik sem
50 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Megyó kimaradt, bár nyilván nem volt túl jó.
2021. jún. 24. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Bajnai, toronymagasan.
2021. jún. 24. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Méghogy Gyurcsány😂😂😂

Bár most így az EB vereség után aktiválták magukat a DK-s és MSZP-s szopómajmok🤭

Egyébként mindegyik rossz volt.

De a legjobb ezek közül Orbán volt 98' és 02' között,nem a "mai" Orbán.

2021. jún. 24. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Antall nagyon próbálta egyben tartani az országot, róla el tudom képzelni, hogy becsületes volt és jót akart a népnek. Orbánnak tévképzetei vannak, Gyurcsány mindig is szart az egészre. Horn szétosztotta az ország vagyonát, Medgyessynek fogalma nem volt róla mit csinál, Bajnainak válságot kellett kezelni, alig volt miniszterelnök.
2021. jún. 24. 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
20 milliárd hitelből nem nagy kunszt volt "kezelni" amit Gyurcsány "elkrt".
2021. jún. 24. 16:10
 6/9 Rothadó Narancs ***** válasza:
Flash Gordon
2021. jún. 24. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Bajnai
2021. jún. 24. 21:14
 8/9 árokpart ***** válasza:
Bajnai Gordon
2021. jún. 24. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Sajnos az Antall-Hóbagoly-kormány (hirtelen nem jut eszembe a neve -bocsi) teremtette meg a lehetőséget az ország kiárusítására, ezért ő kiesik.

Mentsége, hogy minden tapasztalat nélkül került a pulpitusra a többi kormánytaggal együtt. Bár volt egy miniszter, aki túl nagy baklövést csinált, azt kb. 2 hónap után lecserélte.-Pontosan nem tudom, mi volt az ok, de egy beszélgetésből kiderült, hogy elképzelése sincs, hogyan, miként működik a minisztérium, egyáltalán mi lenne a feladata, s még csak nem is ugatott a szakterületéhez -ami egy felső vezetőnél nem feltétlenül lényeges, ha megfelelő szakértők veszik körül.

Egy "jóemberét" betette egy minisztériumba állítólag azzal a jelszóval, hogy kirostálja a magas beosztású volt MSZMP-seket. Ehelyett -őt idézem- "értékelte, hogy kitartanak meggyődődésük mellett" (ott voltam, hallottam), s helyettük néhány alacsonyabb beosztású pártonkívülit "sikerült" kirostálnia.

2021. jún. 24. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!