Ki volt az ország legjobb miniszterelnöke a 90-es évektől napjainkig?
Méghogy Gyurcsány😂😂😂
Bár most így az EB vereség után aktiválták magukat a DK-s és MSZP-s szopómajmok🤭
Egyébként mindegyik rossz volt.
De a legjobb ezek közül Orbán volt 98' és 02' között,nem a "mai" Orbán.
Sajnos az Antall-Hóbagoly-kormány (hirtelen nem jut eszembe a neve -bocsi) teremtette meg a lehetőséget az ország kiárusítására, ezért ő kiesik.
Mentsége, hogy minden tapasztalat nélkül került a pulpitusra a többi kormánytaggal együtt. Bár volt egy miniszter, aki túl nagy baklövést csinált, azt kb. 2 hónap után lecserélte.-Pontosan nem tudom, mi volt az ok, de egy beszélgetésből kiderült, hogy elképzelése sincs, hogyan, miként működik a minisztérium, egyáltalán mi lenne a feladata, s még csak nem is ugatott a szakterületéhez -ami egy felső vezetőnél nem feltétlenül lényeges, ha megfelelő szakértők veszik körül.
Egy "jóemberét" betette egy minisztériumba állítólag azzal a jelszóval, hogy kirostálja a magas beosztású volt MSZMP-seket. Ehelyett -őt idézem- "értékelte, hogy kitartanak meggyődődésük mellett" (ott voltam, hallottam), s helyettük néhány alacsonyabb beosztású pártonkívülit "sikerült" kirostálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!