A pedofiltörvénnyel miben sérült a melegek joga?
semmiben
csak a homolobbi ajvékol, sokan meg teljesen be--pják az egészet
Én elolvastam és én sem értem, miben sérti a melegek jogait. De nyitott vagyok és megköszönném, ha kifejtenéd, hogy egy felnőtt meleg ember jogai hogyan sérülnek a törvény miatt.
Még a TV-ben is ugyan úgy szerepelhetnek a mozgalommal kapcsolatos dolgok (csak ugye 18+os karikát kap majd a téma).
Sokan úgy mentek ki tüntetni hogy a hallottakból tájékozódtak, de a törvényt már nem voltak képesek elolvasni.
Gyakorlatilag az lett egyrészt törvénybe iktatva (a Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezésére) hogy azokat a pedofilokat akik pénzbüntetéssel megúszták azt hogy az elmúlt években több ezer gyerekekről készült fotót találtak náluk készüljön róluk egy adatbázis ami alapján ellenőrizni lehet a tevékenységüket. Ezzel megelőzve egy esetleges gyerekbántalmazást.
Aztán a törvényben még az van benne hogy a meleg-mozgalommal kapcsolatos médiatartalmakat (reklám, film, sorozat, beszélgetések) 18 év felett lehet megtekinteni vagy szülői beleegyezéssel. Továbbá a szülő dönti el hogy mit nézet a gyerekével, hogyan neveli ezzel nem sérül senkinek a joga, szimplán arról van szó hogy a kormány húzott egy határt amit nem léphet meg az LMBTQ-propaganda.
Trollkérdés.
Naponta több ilyen kérdés van.
Semmiben.
El kell olvasni, csak annyi az egész.
De hát az legalább 20 perc figyelem, az meg sok, sokaknak.
Amúgy annyi az iskola érettségi küszöbszint is .
"mi van azokkal, akik 16 évesen jönnek rá, hogy azok?"
Miért, őket miben korlátozza a törvény?
(Egyébként sem lesz önmagától senki sem homoszexuális.
Nagy a boldogság homofóbéknál, hogy lett ez a tanulmány, mert erre hivatkozik az összes az igazát bizonyítandó.
Megjegyzem attól, hogy nem találták meg azt a gént amit kerestek, még ott lehet. És az a 8% és 25% valós számokra lefordítva azt jelenti hogy nyolc ember közül egy, illetve minden negyedik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!