Budapestiek! Meddig tűritek, hogy az amúgy sem élhető fővárost Karácsony totálisan élhetetlenné teszi???
Figyelt kérdés
Én néha járok csak a fővárosban...ha ott élnék, már tüntetnék a városháza előtt naponta, hogy az agyament dolgait vonja vissza.2021. jún. 24. 13:22
51/58 Micimacko67 válasza:
#50, tudod régen minden jobb volt..
52/58 anonim válasza:
Az autósok meg a lakók és a többi közlekedő életét teszik tönkre. Nem alapvető jog az AUTÓVAL történő szabad mozgás. Na, én is tudok nagyokat mondani, de az enyémben legalább van igazság.
53/58 anonim válasza:
"Nem alapvető jog az AUTÓVAL történő szabad mozgás."
A tömegközlekedés és a biciklizés sem.
54/58 anonim válasza:
"A tömegközlekedés és a biciklizés sem."
A biciklizés tényleg nem, de a tömegközlekedés fenntartása törvényi előírás :")
55/58 anonim válasza:
"A tömegközlekedés és a biciklizés sem."
Tyű, mennyi károsanyagot (bélgázt) eregetnek azok a szemtelen biciglisek! A leparkolt biciklik meg elveszik a város lakóinak életterét!
56/58 anonim válasza:
50: Autósok közlekedését Vityáék teszik tönkre. Alapból mivel nem fejlesztenek rendesen tömegközlekedésre az embereket direkt rákényszerítik az autók fenntartására a plusz bevételek miatt. Hisz hát, ha nem tankolnak drágán, stb. akkor miből fognak lopni?
57/58 anonim válasza:
Ha zavar a dugó, szóljatok Vityának, hogy a várost elkerülő M0-t tegye ingyenessé!
Hogy a Deák Ferenc hidat varázsolja jóra, hogy a Tarlós munkáját szintén varázsolja egyik napról a másikra készre, beleértve a metrófelújítást, a Lánchidat is!
Mert ha nem, vitya "alkalmatlan".
58/58 anonim válasza:
Engem nem zavar :) Én elücsörgöm a kocsimban, azt a +10 percet, nem téma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!