Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2026-ban a Fidesz nyer,...

Ha 2026-ban a Fidesz nyer, akkor az EU röhögve fogja nézni ahogy csődbe megy az országunk az EU-s támogatások nélkül?

Figyelt kérdés
Kedvezőtlen keleti hitelekkel eddig nem sokra mentünk.
febr. 17. 07:46
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
A csőd nincs kilátásban eu pénz nélkül sem. Viszont a lemaradás gyorsulása, a fejlődés lassulása kész tényként vehető. A röhögés is.
febr. 17. 07:51
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Arról a 12 milliárdról szerintem lemondhatunk nyugodtan, ezt nem fogja megkapni a kolostormalac. A probléma csak az, hogy ő ettől még vígan hízik Hatvanpusztán vagy valamelyik rabolt kastélyban a vejénél, csak mi szívunk megint.
febr. 17. 07:51
 3/8 A kérdező kommentje:
három éve, évi 5000 milliárd a költségvetési hiány. Másfél éve nem nő a gazdaság.
febr. 17. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:
12%

4.

Ez a német gazdaságban is megvan.

febr. 17. 08:18
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

5, a német gazdaság, nagyrészt önálló és szuverén.

Ha valakik többet visznek ki, mint hoznak be, akkor a németek.

Mi mindenkitől függünk. A németektől, a ruszkiktól, már a kinaiaktól is...

Én nem vagyok jós, nem tudom megmondni, hogy lesz-e csőd, vagy nem lesz csőd, de nem mutogatnék más országok gazdaságaira, amikor ekkora összeomlás van Magyarországon, mint ma.

febr. 17. 08:23
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

6.

Nektek már 15 éve államcsőd van 😂😂😂

Úgy hogy a helyedben inkább hallgatnék.

febr. 17. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:
44%

7, szivből reméljük, mi mind, hogy a magyar gazdasági adatok, mint a forint árfolyama, az infláció, az államadósság, a Nagy Márton álltal megerősitett cash-flow hiány is ennyi mosolygós szmájlit eredményez neked, egyszemélyben.

Én részemről megfogadom a tanácsod, és befogjuk, mi mind.

febr. 17. 08:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ez lesz...
febr. 17. 10:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!