Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha úgy megyek ki szurkolni,...

Ha úgy megyek ki szurkolni, hogy egyszerre lesz nálam magyar 🇭🇺 és szivárványos 🏳️‍🌈 zászló, abból lehet bajom?

Figyelt kérdés

Fontos nekem a hazám, a magyarság, nyilván a saját csapatunknak szurkolok a mai meccsen is.

Viszont a közeli baráti körömben nemrég valotta be egy srác, hogy ő meleg, és hogy mennyire szenved a magyarországi homofóbia miatt is. Szóval az ő ügyük is fontos nekem.

Ha így 🇭🇺🏳️‍🌈 mennék ki, vajon lenne belőle bajom? Baráti társasággal megyünk, de azért félek, hogy nekemesik miatta valami kigyúrt 150 kilós ultra... Nekem 153 cm-es, 52 kilós lányként nem sok esélyem lenne, ha esetleg ki akarnak nyírni.

2021. jún. 23. 15:25
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
50%

29 és 30 nagyon igazatok van

Undorító hogy a sport a autóknál az interneten mindenhol ezeket kell nézni

Nyavajogtok hogy bántanak titeket mikor ahelyett hogy meghúznátok magatokat és élnétek inkább mutogatjátok és több jogot akartok mint egy átlag hetero

Remélem az lesz mint az oroszoknál aki buzÍskodik az utcán megy a sittre

Bárki bármit mondhat buzÍnak lenni betegség

2021. jún. 24. 15:19
 32/38 anonim ***** válasza:
21%

Igen, bajod lehet kérdező. A fideszes ávósok lehet megtalálnak és megvernek.

Ez a magyar demokrácia...

2021. jún. 24. 19:54
 33/38 anonim ***** válasza:
58%
Gondolom jol megvernek. Minek hirdetni a buz.skodast?
2021. jún. 24. 23:10
 34/38 anonim válasza:
36%

Remélem zászlóval mentél ki.🥰

Ne is hallgass az ilyen válaszokra, csupán mind rosszindulatú magyar.

Ha nem fogadtok el valakit, akkor csak maradjatok csöndben, nem kell senkit se bántani azért, hogy ki kit szeret. És ezt úgy mondom, mint egy hetero keresztény ember. Nekem is megy az elfogadás, sikerüljön mindenkinek. Nem olyan nehéz.❤️🏳️‍🌈🇭🇺❤️

2021. jún. 25. 15:06
 35/38 anonim válasza:
66%

Nekem semmi bajom nem volt velük eddig de már MINDENHOL ezek vannak és hányingerem lett tőlük

Maguknak csinálták a mégnagyobb bajt a nyavajgással meg tüntetéssel

2021. jún. 25. 15:13
 36/38 anonim ***** válasza:
64%
Igen. Leszarom ha bu.ik, de ezzel csak azt erik el, h egyre jobban utalja oket a nep
2021. jún. 25. 15:24
 37/38 anonim ***** válasza:
59%
székely zászlót vigyél a magyar mellé, ne deviánsat!
2021. jún. 25. 19:11
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Milyen "homofóbia"??? Személyesen mindenki azt harsogja, hogy őt ez mennyire nem zavarja, csak a média tolja az ellenkezőjét, mert most épp ezt akarják reklámozni.
2021. nov. 5. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!