Ha úgy megyek ki szurkolni, hogy egyszerre lesz nálam magyar 🇭🇺 és szivárványos 🏳️🌈 zászló, abból lehet bajom?
Fontos nekem a hazám, a magyarság, nyilván a saját csapatunknak szurkolok a mai meccsen is.
Viszont a közeli baráti körömben nemrég valotta be egy srác, hogy ő meleg, és hogy mennyire szenved a magyarországi homofóbia miatt is. Szóval az ő ügyük is fontos nekem.
Ha így 🇭🇺🏳️🌈 mennék ki, vajon lenne belőle bajom? Baráti társasággal megyünk, de azért félek, hogy nekemesik miatta valami kigyúrt 150 kilós ultra... Nekem 153 cm-es, 52 kilós lányként nem sok esélyem lenne, ha esetleg ki akarnak nyírni.
úgy kérdi mintha oly könnyen ki lehetne menni Münchenbe:D
szerintem azt se tudja, hogy ott lesz
'Miért akarsz liberális propaganda szimbólumot vinni magaddal a magyar zászló mellé?"
Mert az emberek 5%-a az LMBTQ-közösség tagja. Ez Magyarországon fél millió embert jelent. Fél millió MAGYARt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!