Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha úgy megyek ki szurkolni,...

Ha úgy megyek ki szurkolni, hogy egyszerre lesz nálam magyar 🇭🇺 és szivárványos 🏳️‍🌈 zászló, abból lehet bajom?

Figyelt kérdés

Fontos nekem a hazám, a magyarság, nyilván a saját csapatunknak szurkolok a mai meccsen is.

Viszont a közeli baráti körömben nemrég valotta be egy srác, hogy ő meleg, és hogy mennyire szenved a magyarországi homofóbia miatt is. Szóval az ő ügyük is fontos nekem.

Ha így 🇭🇺🏳️‍🌈 mennék ki, vajon lenne belőle bajom? Baráti társasággal megyünk, de azért félek, hogy nekemesik miatta valami kigyúrt 150 kilós ultra... Nekem 153 cm-es, 52 kilós lányként nem sok esélyem lenne, ha esetleg ki akarnak nyírni.

2021. jún. 23. 15:25
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
33%
Napi kamu szivárványos propagandakérdésünket olvashatták. Következzék a sport.
2021. jún. 23. 15:27
 2/38 A kérdező kommentje:
Nem kamu, ha jössz ki szurkolni, felőlem odajöhetsz hozzánk.
2021. jún. 23. 15:28
 3/38 anonim ***** válasza:
92%
Majd írd meg mi volt. :D
2021. jún. 23. 15:29
 4/38 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem mi a halálért kell oda bevinni a politikát. Szerintem elvennek tőled nagyon helyesen.
2021. jún. 23. 15:34
 5/38 anonim ***** válasza:
36%

úgy kérdi mintha oly könnyen ki lehetne menni Münchenbe:D

szerintem azt se tudja, hogy ott lesz

2021. jún. 23. 15:36
 6/38 A kérdező kommentje:
Nem Münchenbe akarunk menni, hanem itt Budapesten néznek kivetítőn.
2021. jún. 23. 15:39
 7/38 anonim ***** válasza:
77%
az más, nem érdemes politikát belevinni a sportba, én a helyedbe nem tenném
2021. jún. 23. 15:41
 8/38 anonim ***** válasza:
40%
Miért akarsz liberális propaganda szimbólumot vinni magaddal a magyar zászló mellé? Egy estét nem bírsz ki anélkül, hogy hirdesd, mekkora liberális vagy?
2021. jún. 23. 15:43
 9/38 A kérdező kommentje:

'Miért akarsz liberális propaganda szimbólumot vinni magaddal a magyar zászló mellé?"

Mert az emberek 5%-a az LMBTQ-közösség tagja. Ez Magyarországon fél millió embert jelent. Fél millió MAGYARt.

2021. jún. 23. 15:47
 10/38 A kérdező kommentje:
Amúgy eskü nem értem azokat, akik a két zászlót nem bírják elképzelni egymás mellett. Ha a magyar csapat valamelyik tagjáról kiderülne, hogy meleg, akkor ők nem a magyaroknak drukkolnának azután?
2021. jún. 23. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!