Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha úgy megyek ki szurkolni,...

Ha úgy megyek ki szurkolni, hogy egyszerre lesz nálam magyar 🇭🇺 és szivárványos 🏳️‍🌈 zászló, abból lehet bajom?

Figyelt kérdés

Fontos nekem a hazám, a magyarság, nyilván a saját csapatunknak szurkolok a mai meccsen is.

Viszont a közeli baráti körömben nemrég valotta be egy srác, hogy ő meleg, és hogy mennyire szenved a magyarországi homofóbia miatt is. Szóval az ő ügyük is fontos nekem.

Ha így 🇭🇺🏳️‍🌈 mennék ki, vajon lenne belőle bajom? Baráti társasággal megyünk, de azért félek, hogy nekemesik miatta valami kigyúrt 150 kilós ultra... Nekem 153 cm-es, 52 kilós lányként nem sok esélyem lenne, ha esetleg ki akarnak nyírni.

2021. jún. 23. 15:25
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
57%
ezzel nem értük állsz ki, hanem a homopropagandát támogatod csak, ne csodálkozz ha más meg más véleményen lesz, és kicsit becsiccsentve, a meccs miatt csalódva, nem biztos, hogy szóban fogja kifejteni a véleményét
2021. jún. 23. 15:53
 12/38 anonim ***** válasza:
44%
Menj csak, de a biztonság kedvéért legyél valahol a rendőr/biztőr szeme előtt. Sosem lehet tudni hogy a faék egyszerűségű magyar ultra megver-e egy lányt
2021. jún. 23. 15:57
 13/38 anonim ***** válasza:
68%
Ne tedd szerintem. Tele van férfiakkal akik a sört sörre iszik 3/4 sör után más az ember főleg focimeccsen. Múltkori meccsen egy ember őrült a portugál gólnál és úgy lefejelték hogy össze esett. Úgyhogy ha nem akarsz kockáztatni inkább hagyd ezt majd a meleg haverod tüntessen helyetted mellesleg ez az egész felkelés érthetetlen számomra egy meccsen semmi keresnivalója nincsen ennek (sehol máshol se egyébként) de én ilyen zászlóval tüntetőket kibasznám a helyről…
2021. jún. 23. 15:59
 14/38 A kérdező kommentje:

Pffff, undorító ez a rosszindulat. Ez a hazaárulás, mikor félmillió honfitársunk életét nézik semmibe.

🇭🇺🏳️‍🌈De legalább most már biztos vagyok abban, hogy így megyek🇭🇺🏳️‍🌈

2021. jún. 23. 16:01
 15/38 anonim ***** válasza:
33%
Én szivárványos és német zászlóval megyek ki 🏳️‍🌈🇩🇪
2021. jún. 23. 16:22
 16/38 anonim ***** válasza:
69%
Nem igaz mit nem értesz azon hogy sporteseményeken semmi keresnivalója a politikának?
2021. jún. 23. 17:03
 17/38 anonim ***** válasza:
6%

#16:

egész eddig azt szajkóztátok hogy magánügy, akkor most politika? :D :D

2021. jún. 23. 17:30
 18/38 Koplárovics Béci ***** válasza:
68%

"Ha úgy megyek ki szurkolni, hogy egyszerre lesz nálam magyar 🇭🇺 és szivárványos 🏳️‍🌈 zászló, abból lehet bajom?"

Az egyik oldalról majd s**gbek**nak, a másik oldalról meg pofán b*s*nak. Nem tudom, hogy neked valamelyik baj-e.

2021. jún. 23. 18:09
 19/38 A kérdező kommentje:

Hogy van az, hogy mindig a leghangosabb homofóbok a legundorítóbb perverzek?

2021. jún. 23. 18:22
 20/38 anonim ***** válasza:
73%
Miért rekeszted ki a perverzeket? Vicces hogy kiállsz egy szexuális kisebbségért aztán egy másik szexuális kisebbséget meg kirekesztesz. Egyébként szerintem sokkal több perverz van az amszterdami full libsi piros lámpás belvárosban mint mondjuk egy mormon faluba.
2021. jún. 23. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!