Ellenzéki közvéleménykutatás szerint is vezet a Fidesz. Szomorúak vagytok?
#10: Szerintem abba kene hagyni a kis partok szavazoinak automatikusan az ellenzekhez valo szamolasat. En volt Fidesz szavazokent listan a Mi Hazankra fogok szavazni, kizarolag azert mert egyedul ok emeltek szot a a lezarasok, az eroszakos oltaskampany es a diszkriminacios kartya ellen. Ha ezt nem tettek volna a Kutyapartra szavaznek. Ugyanakkor egyeniben hajlando vagyok az ellenzek jeloltjere szavazni, kizarolag azert, mert nem szeretnek 2/3ot a Fidesznek (azt tulajdonkeppen sosem szerettem volna) es azt gondolom, hogy a most mar mindenre kiterjedo amokfutasuk es az arroganciajuk a minositett tobbseg eredmenye. Ha nem lenne a Mi Hazank/Kutyapart, listan akkor sem szavaznek az ellenzekre, inkabb mas kis partra, vagy ervenytelenul (listan) szavaznek.
Ugyanakkor nem tudom, hogy azt nezik-e a kozvelemenykutatasokban, hogy a kis partok szavazoi egyeniben hogy szavaznak, mert egyeniben egy kis partra leadott szavazatnak nincs nagy erteke.
1-es
tudsz mást is a floodoláson kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!