A FIDESZ hasít a legújabb közvéleménykutatások szerint. Mi lehet az oka?
Negyedmillióval nőtt a Fidesz tábora a legutóbbi mérés óta [link]
Közrejátszik ebben az ellenzék oltásellenessége is? Az hogy össze vissza beszélnek? Fekete-Győr András még nyitást követelt és értelmetlen lezárásokról beszélt, majd Kunhalmi ezt letagadta az ÁTV-én, amire Rónai Egon is kiakadt. Az LMP háziorvosa eközben nem hajlandó beadni azt a vakcinát, amit azóta a WHO/eu is elismert hatékonynak. Nem nevetséges ez az ellenzék? Miből állna elismerni, hogy a kormány jól kezeli a járványhelyzetet?
Gyurcsány!
Őt az itteni bérkommentelőkön és pár öreg komcsin kívül MINDENKI utálja,de hát ha ez kell a baloldalnak.
Amúgy nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
Akinek van egy kis esze, látja, hogy az ellenzék ugyan az a tr banda.
Hazudnak...
Az bizonyára vitatható, hogy jól teszik-e a dolgukat, vagy sem.
De az ellenzék egyre ijesztőbb kiszólásai egyre aggasztóbbak.
A jogállam felfüggesztése, Fegyőr ábrándozásai, az a Koppány lámpavasazása miatt már meg se gondolom, hogy egyébként mit mondanak.
Itt a GYK-n is olvastam a napokban egy vélhetően fiatal ellenzéki hsz-t, a rohadt, ostoba értelmiségiekről, hát...
Pedig egy kiegyensúlyozottabb politikai rendszer biztosan jobb lenne.
A bolsevik propaganda hatalma.
A vízcsapból is az ellenzék kutyázása folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!