Mi a baj a meleg törvénnyel?
Pontos hivatkozást szeretnék a jogszabályon belül, nem ész nélküli vergődést.
Mert eddig mást nem láttam.
Nem, a homofóbozás se ér, akár mennyire is imádjátok naponta ezerszer leírni.
20: így van, annak mintájára, hogy pl. kötelező oltások is vannak, nem a szülő joga eldönteni, hogy melyiket kapja meg a gyerek, és melyiket nem
Hasonlóan a szülő nem zárhatja el infóktól a gyerekét, csak azért, mert neki azok nem tetszenek.
16 vagyok, nekem is van egy leszbikus és egy biszex osztálytársam. Meleg lettem tőlük? Nem.
Komolyan ilyen hülyék a politikusok, hogy azt gondolják, ennyire nincs fogalmunk a világról? A korosztályom legalább kétharmada már nem szűz. Felvilágosításra meg szükség lenne, hogy megelőzzük a nagyobb bajokat, pl. nemi úton terjedő betegségeket.
És ez jobb iskolai környezetben, mint a szülőkkel megbeszélni. Sokkal kevésbé gáz. Ellenben a szüleimmel nyilván nem fogok a nemi életemről beszélni, szerencsére ők sem erőltetik a témát :D
Amúgy a leszbikus osztálytársam szülei nem is tudják a lányukról, mert homofóbok és nem meri nekik elmondani. Tök vicces, hogy ők is az LMBT-embereket szidják, miközben fogalmuk sincs arról, hogy a lányuk is az.
Jogász vagyok, tehát értelmezési problémám sincs.
Hát azért egyikből nem következik a másik egyértelműen :D
semmi gond vele, a homokkekszlobbinak nyilván kellemetlen, hogy nem tehetik be a lábukat az ovikba, iskolákba, úgy mint a nyugati országokba és nem zavarhatják össze a még fejlődésben lévő gyerekek gondolkodását
amúgy meg mindenki úgy él ahogy akar, ezzel a résszel senki nem foglalkozik
Nekem az, hogy egy gumi szabály. Mi számít népszerűsítésnek?
Az, hogy valaki azt mondja, hogy "legyetek melegek, mert az jó"? Ha ezt, akkor egyetértek a törvénnyel.
Az népszerűsítésnek számít, ha valaki (pl. egy tanár) azt mondja, hogy "meleg vagyok és jól érzem magamat így"? Csak mert szerintem ezt hadd mondja, ezt ne tiltsuk meg.
Vagy már az is népszerűsítés, ha valaki elmondja, hogy léteznek ilyen emberek? Na akkor meg végképp no go a törvény.
gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogának érvényesülése különös jelentőséggel bír
És mi van, ha ő nem tud azzal azonosulni? Vagy csak nem akar????
És hogyan viszonyuljunk a katolikus egyházhoz? Különös tekintettel az olyan természetellenes jelenségekhez mint a cölibátus, illetve természetellenes intézményekhez mint a zárda, vagy a kolostor.
30 éves terv része, amely a napjainkban teljesedik ki. A barátok közttel kezdődött az USA-ban. Majd itt megjelent az RTL klub és egy szappanopera, Barátok közt, ott Misi (Konta Barbara tedtvére) játszotta el a homárt és az apja közötti konfliktust...
Filmekben is előjött gátlástalan poénokkal, általában fiatalokat célzó, Amerikai Pite.
Ahogy elültették a tudatban a jelenséget a van ilyen is.... célirányosan futattak fel lányokat, pl. Tatu (orosz fiatal lányok voltak, tapizták, cdókolták egymést. Divat leszbik voltak, csak a külvilágnak szólt. Majd a propaganda, Madonna és Britney Spears csókja
Ez egy tudatosan felépített hadmüvelet volt, lányok millióit sokkolt egy egy szépfiú tény kiderülése a melegségről, de mind propaganda volt, nem volt igaz.
Szinészeket,zenészeket fizettek le hogy propsgáljs, vallja magát leszbikusnak, homoszexuális nak.
A harmadik fázis előkészítette az lmbtq megjelenését. Az alap adott volt Thaiföld szivében, ahol a fiúk, akik lánynak afták ki magukat olykor szebbek voltak, mint egy természetes nő, akinek vaginája van nem kukaca.
És akkor jelent meg az USA ban valami furcs jelenség kiváltkép a szexoldalakon, az ember azt hitte,ha kép, hogy számítógép pel cdinált montázs, úgyis is melle volt, alakja nőied, arcs nőies, csak hatalmas himbilimbije volt, nem aprócdka, mint a Thaiföldieké.(ladyboy)
És őket, akik az usaban is voltak már nem melegnek nevezték, hanem shemale. És innen már adta msgát éd adja is. A következő lépcső,aá transzhumanizmus, újjabb száz év alatt véghezvitt terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!