Nem unják a kormánypártiak hogy szeretett isteneiket folyton támadja vagy az eu, vagy soros?
Most éppen Szíjgyártó állítja hogy a 7.-es cikkejjel zsrolják Mo-t, azért hogy a választásokba beavatkozzanak.
A sok birka meg béget alatta, hogy köszönik a munkáját és hogy megvédi az országot :D
Nem vicces kicsit?
Lassan a fél világ támadja a kormányt, de a kormány a jó és sérthetetlen..
Drágám, mazsolázgass a 178 oldalnyi kötelezettségszegési eljárás közül, amiket a különböző országok ellen indítottak kb 95 óta, vagy csak keress rá a Tagállami kötelezettségszegés kifejezésre az ügyiratok között. Spanyolország, NÉMETORSZÁG, Olaszország, Írország a vádlottak padján???
Nem csak Magyarország? Hihetetlen.
Ezért fogtok veszíteni megint, zsinórban negyedszer.
Az ellenzék max azért veszít, m3rt a kumolikiralyotok elővett megint egy támadható ember tömeget, amire ugranak az alacsiny iqs egyének.
Lehwt itt szépítgetni de nincs sok értelme.
Leginkább a cigányok, és az öregek szavaznak a fideszre.
Akiknek elég a 2 kg krumpli, meg hogy viktor a nagy lőcsével éppen megvedi erzsinénit gipsz jakabtól, aki meleg.
Na, ismét megtudtam, hogy öreg cigány vagyok. :D
Mellesleg annyira szeretem a krumplit, mint Gollam.
Vége az ebédszünetnek, folytatom a programozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!