Kormánypártiak! Mi a véleményetek Márki-Zay Péterről?
Figyelt kérdés
Kérlek csak akkor válaszolj, ha tudod, kiről van szó.2021. jún. 15. 12:41
1/15 anonim válasza:
Hiteltelen, agresszív, nem tűri meg a másként gondolkodókat és azonnal tisztogatásba kezdett visszaélve a megszerzett hatalmával. Megfélemlítéssel és erővel él, nem konszenzussal.
2/15 anonim válasza:
Márki-Zay-ról különösebben nincs véleményem, a feleségéről, viszont igazán negatív véleményen vagyok!
3/15 anonim válasza:
1.A kérdés Márki-Zay Péterről szól,nem orbánról.
4/15 anonim válasza:
Egy ellenszenves facipő, politikától függetlenül.
5/15 anonim válasza:
Sokkal jobban örülnék, ha külön indulna.
6/15 anonim válasza:
#1 Azért hagyott egyéb párt támogatói mellett Fideszeseket is Hódmezővásárhely közgyüllésén?
7/15 anonim válasza:
6
A megválasztottakkal nem tud mit kezdeni.
8/15 anonim válasza:
Többnyire szimpatikus, de néha mond olyan dolgokat, ami kiborító. Pl. mikor arról beszélt, hogy a korrupció felszámolása érdekében visszamenőlegesen érvényesíteni akar törvényeket, ott nálam kissé elásta magát. Ha már demokráciáról és jogállamiságról beszélnek, ilyet ne mondjanak. Olyat sem akar senki, hogy ingyenes parkolásra számlát postázzanak, mert visszamenőlegesen teszik fizetőssé... Ha felháborító is a jelenlegi törvény, akkor sem a cél szentesíti az eszközt és kommunista módon kell elszámoltatni.
9/15 anonim válasza:
Függetlenként, baloldali támogatással nyer Vásárhelyen.
Be is hajtották rajta az árat.
10/15 anonim válasza:
#7 Nem tudom, szerintem megfélemlítéssel és erővel el lehetett volna érni, hogy ne rájuk szavazzanak, mégis szép számban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!