Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszeseket miért nem...

A Fideszeseket miért nem zavarja a korrupció?

Figyelt kérdés

Mivel ha ez a téma akkor őket sose zavarja az hogy Lölö-nek hogy növekedett meg a vagyona 100 milliárddal egy év alatt, vagy hogy Orbán családja hogyan lett milliárdos az évek alatt, a vicces része az hogy szerintük az ellenzék lopja szét az országot, illetve az hogy szerintük Gyurcsány többet lopott. (lopni lopott, csak nem ennyit)

Ezt pedig csak úgy itt hagynám.:

[link]

2021. jún. 21. 03:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
69%
"há mea gyúcsány jobbvaót"
2021. jún. 21. 03:15
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

"de az a pénz nem megy külföldre meg zsidó gyíkemberek kezébe, hanem itthon marad"

"a lölö milyen jó, mert sok embernek munkát ad és jó fizetést... szeretik"

2021. jún. 21. 03:17
 3/24 anonim ***** válasza:
20%
Mondj már egy olyan kormányt ami alatt NEM VOLt korrupció.
2021. jún. 21. 03:23
 4/24 anonim ***** válasza:
24%
Zavar, de az én életemre ez nincs hatással, ami viszont igen azzal egyetértek, az ellenzék meg kivétel nélkül ajvekol miattuk. Mondjuk a jobbik ebben most legalább kilóg, mert a homokos propaganda tiltását megszavazta. Tehát inkább gazdagodjanak Lölő, mert 1. Valaki fog 2. Valakié minden lenne/lett volna amúgy is, ami az övé 3. Ez a valaki úgyse én lettem volna sose, nem abban a ligában játszok és ez mindig így lesz, ez kormánytól független - Szal alapvetően, engem ez nem érint. Ami meg igen, az kedvezően hatott az életemre eddig, illetve jobban tudok azonosulni vele, mint bármivel, amit a másik oldal mond. Illetve, amit hibásnak ítélek meg és az ellenzék is annak ítéli meg, arra az ellenzék olyan megoldást kínál, hogy annál az is jobb, ha csak így marad, hiába baromság. Pl.: a közmunka szerintem elhibázott ötlet, hosszan belemehetnék, de nem éri el célját, mert többnyire erőfeszítés és különösebb elvárás nélkül úgyis hívják és minek erőltetné a cigó a rendes állást, ahol dolgozni is kell rendesen, ha ide úgyis hívják csak ki kell húzni, míg rá kerül a sor? (Nem csak én mondom ezt, hanem kormány kritikus szociális munkával foglalkozók is) erre Karácsony megoldása? Adjunk érte minimál bért? Micsodát? Ha valamit csinálni akarunk vele, akkor megszüntetni kell, de a minimál bérezésnél az is jobb, ha így tartjuk fenn legalább olcsóbb ez a baromság…
2021. jún. 21. 03:42
 5/24 anonim ***** válasza:
57%
Remélem hogy előbb utobb nekem is leesik valami.
2021. jún. 21. 03:57
 6/24 anonim ***** válasza:
11%
Addig nem zavar még nincs rá konkrét bizonyíték, csak általánosságban hòzöngünk.
2021. jún. 21. 04:26
 7/24 anonim ***** válasza:
86%

4

Már bocs, de nem mindenki akar jobbágy lenni...

2021. jún. 21. 04:29
 8/24 anonim ***** válasza:
89%
3: volt máshol is, csak a mértéke különbözik. Fletó alatt nem lett a gyerekkori barátja vagy más ismerőse az ország leggazdagabb embere.
2021. jún. 21. 05:01
 9/24 anonim ***** válasza:
91%

4: "Zavar, de az én életemre ez nincs hatással,"

Hogyne lenne. Amikor pl. a kátyúkat kerülgeted az autóval, akkor eszedbe juthat, hogy az a sok ellopott pénz hiányzik valahonnan, vagy amikor mást látsz, aminek rendesen kellene működnie.

" Tehát inkább gazdagodjanak Lölő, mert 1. Valaki fog 2. Valakié minden lenne/lett volna amúgy is, ami az övé"

A probléma, hogy a hazai ipar, a cégek úgy tudnának fejlődni, ha a magyar cégek közül a legjobbak megmaradnak, és a gyengék elbuknak a versenyben. De most kontraszelekció zajlik, mert nem azért kapja egy cég a megbízást az államtól, mert ő csinálja a legjobb minőségben, a legjobb áron a munkát, hanem mert fideszes haver.

Vajon az ilyen kontraszelektált cégek versenyképesek lesznek a világpiacon? Vagy egyáltalán akarnak versenyezni? Miért akarnának, amikor úgyis dől hozzájuk az állami pénz érdemi teljesítmény nélkül? Ez a mostani felállás csak ezt az állapotot konzerválja, hogy a fideszközeli cégekhez folyamatosan menni fog az állami pénz, és mellettük elsorvadnak a mások által indított vállalkozások, amik nincsenek benn a brancsban.

Ez a rendszer a lemaradásunkat konzerválja, nem pedig valóban versenyképes cégeket fog kitermeni magából, amik máshol is megállják a helyüket a versenyben.

2021. jún. 21. 05:08
 10/24 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező! Egy esetleges kormányváltás esetén az ellenzéket sem zavarná a korrupció, ha az ő malmukra hajtaná a vizet.
2021. jún. 21. 06:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!