Karácsony Gergelyt vagy Márki-Zay Pétert választanád közös jelöltnek és miért?
Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 16:31
21/26 anonim válasza:
"19: mi a problémád MZ-vel?"
Semmi, sőt egy jó jelöltnek tartom. De ez az eszmefuttatás arról, hogy a Fidesz azért kampányol bárki ellen, mert a hatalomra kerülése rosszat tenne az országnak, az alkalmas jelölteket meg békén hagyja, az nonszensz. A Fideszt a saját hatalma érdekli. (mellesleg általában a többi politikai szereplőt is) Hihetetlen, hogy ezt magyarázni kell.
22/26 anonim válasza:
21: én még nem láttam, hogy MZ kívül az LMP vagy a Mi Hazánk ellen kampányolt volna. Valamiért mégis a DK meg a baloldali fasiszták lettek a célpont.
23/26 anonim válasza:
En MZP ELLEN voltam sokaig. Majd belattam: kompetens, nem all Tóth Csaba mögött, Hadhazyban es Vörös Imre profban gondolkozik, és: végül is nem családfõt választunk. A fidesz azert kampanyol KG ellen, mert õt akarja. Csak abban tevedtek, hogy Fleto iranyitja. Nem. Amugy Molnar Zsolt szoci partelnok szemelye megvan? Fleto egyet akar: szep lassan megemeszteni a teljes ellenzeket. (Nincs ekezetem).
24/26 anonim válasza:
Karácsonyt.
Ő képes leginkább tartósan összefogni a szövetséget, és őt nemzetközi szinten is jobban ismerik. MZP-ről nemzetközi szinten senki nem tud semmit.
25/26 anonim válasza:
#24 Csak a jobboldaliaknak nem nyújt megfelelő alternatívát. A győzelemhez egy országot kell összefogni, nem csak az ellenzéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!