Hány milliárd forintba fog még kerülni a nyugdíjasoknak Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely ámokfutása?
#8:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D:D
sírok rajtad xD xD ikszdé
Szóval ön nyugdíjas. Kérem az egészségi állapotára való tekintettel, ne menjen el szavazni. Maradjon otthon egész 22ben mert a vírus sajnos még akkor is jelen lesz Mo-n. Félre a tréfát.
Te csak egy szemét fideszes vagy, és már a kérdésedben is hazudsz. Nem tudom hogy hogyan lesz bőr az arcodon amikor veszít a fidesz. Rögtön átállsz a mostani ellenzékiekhez?
Én sem kérdezek itt olyat hogy Szaros Lőrinc hány milliómat akarja még lenyúlni? Amúgy ez mondjuk legalább egy jogos kérdés lenne.
Az Orbán horda már bebizonyította, hogy a nyugdíjasok nem érdekli őket, az új kormányról meg csak idióta feltételezések vannak egyes leépült körökben...
Normális nyugdíjas soha többé nem szavaz a Fideszre!
15-os
dehogynem!!
a krumplive megvette orban
18
az ehseg nagyon nagy ur!!
remelem megtapasztalod a sajat borodon te is nyugdijas korodban!!
#19 Az éhség nagy úr, ebben egyetértünk. Én meg azt remélem, hogy neked nem kell ezt a Sötét Nagy Urat szolgálnod, és nem kell egy tál lencséért vagy öt kiló krumpliért eladnod a lelkedet és a szavazatodat, hanem tisztes nyugdíjad lesz, amit egy igazán demokratikus kormány biztosít neked. Magamnak is ilyen jövőt szeretnék, ezért támogatom az ellenzéket.
A Fidesz meg éheztet, és a rövid krumplipórázán tart, amit könnyen rángathat. Ha ereszt rajta 5 Kg-ot, máris boldog és hálás vagy. Gratula. Én még nem mentem le erre a szintre, és nem is akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!