A balliberálisok miért magyargyűlölők?
Milyen lelki állapotuk lehet ezeknek, akik a saját nemzetüket gyűlölik?
Itt egy pár cikk:
Ti jobberek is nagyon jól tudjátok de azért gyengébbek kedvéért elmondom:
Azért mert a Fidesz propagandistái ezt találták ki, hogy a párt, a rezsim, orbán vezér és a csatalósai = magyarok, és aki velük szemben áll az "magyargyűlölő".
Ti meg 🐑🐑🐑 vagytok, akik bééégetik, amit a telex/444/hvg ír, önálló gondolatotok nincs, csak vezérszóra trollkodtok.
14: tudod, az ellenzéki oldalon lehet más véleményen lenni, pl. nyugodtan mondhatom, hogy Niedermüller egy idióta, nincs ezzel semmi probléma, én egyszerűen így gondolom
Egy fideszes viszont soha nem kritizálja a fideszeseket, mindig ugyanazt bégeti, mint amit a központból hall, eszébe sem jut, hogy valamiben esetleg az ellenzéknek lehet igaza. Ez az igazi birkaság.
Én személy szerint azért nem szurkoltam a magyaroknak a foci EB-n, mert a jó eredmények gyakorlatilag jusztifikálnák a fociba beledöntött tömérdek milliárd forintot, miközben a sürgősségin 9 órát kell várni egy orvosra vérző fejjel, hogy csak egy példát emeljek ki az egészségügyünket súlytó áldatlan állapotok közül.
Értem én, hogy a foci meg a kisvonat nagyon jó de talán nem azok lennének az elsődleges kérdések ebben az országban amivel foglalkozni kéne és amire milliárdokat kéne szánni.
Így meg, hogy nyerünk/jó eredményeket hozunk kb. az lesz, hogy; "Igen! Ez megérte! Gyerünk, emeljük a focisták fizetését és építsünk még 3 brutálisan túlárazott stadiont." Miközben az egészségügy meg rohad. Persze ez őket nem érdekli, mert nekik magánkórházuk, magánorvosaik vannak és nem ereszkednek a pórnép közé, hogy lássák a valódi problémákat.
Nem akarok sértegetni senkit, nem vagyok sem egyik oldal, sem másik oldal elkötelezett híve.
Van a jobboldalnak is sok-sok bűne. De abba a tévhitbe ne essünk már bele, hogy egyik oldal hibája eltakarja a másikat.
Teljesen egyértelmű, hogy a baloldal soha az életben nem volt nemzeti érzelmű Magyarországon. Aki forgatott a kezében történelemkönyvet, az tisztában van vele, hogy a baloldal mindig is külföldi érdekeket képviselt Magyarországon. Mindig. Akármelyik baloldali politikust is vesszük elő, mindegyikről elmondható, hogy idegen érdekeket képviselt, és mindegyikük elkötelezett híve volt valamely birodalom eszméinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!