Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok miért magyarg...

A balliberálisok miért magyargyűlölők?

Figyelt kérdés

Milyen lelki állapotuk lehet ezeknek, akik a saját nemzetüket gyűlölik?

Itt egy pár cikk:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. jún. 20. 13:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%

Ti jobberek is nagyon jól tudjátok de azért gyengébbek kedvéért elmondom:

Azért mert a Fidesz propagandistái ezt találták ki, hogy a párt, a rezsim, orbán vezér és a csatalósai = magyarok, és aki velük szemben áll az "magyargyűlölő".

2021. jún. 20. 14:06
 12/30 anonim ***** válasza:
48%
Nem magyargyűlölet az, cuncimókuskám. A buta és aljas fajtádat vetjük meg.
2021. jún. 20. 14:09
 13/30 anonim ***** válasza:
60%
A fideszhívek mind gondolkodásra képtelen papagájok, akik csak a szájukba adott propagandát képesek visszarikácsolni?
2021. jún. 20. 14:22
 14/30 anonim ***** válasza:
30%

Ti meg 🐑🐑🐑 vagytok, akik bééégetik, amit a telex/444/hvg ír, önálló gondolatotok nincs, csak vezérszóra trollkodtok.

2021. jún. 20. 14:25
 15/30 anonim ***** válasza:
66%
Ti meg 🐑🐑🐑 vagytok, akik bééégetik, amit a origo/bayermünchenzsóti/pestisrácokír, önálló gondolatotok nincs, csak vezérszóra trollkodtok.
2021. jún. 20. 14:30
 16/30 anonim ***** válasza:
46%
Mert sok gonosz ember van, aki utálja a saját közösségét is. Főleg nálunk. Szomorú, hogy Mihalik oda házasodott, és olyan eszméket vett át szerencsétlen.
2021. jún. 20. 14:33
 17/30 anonim ***** válasza:
78%

14: tudod, az ellenzéki oldalon lehet más véleményen lenni, pl. nyugodtan mondhatom, hogy Niedermüller egy idióta, nincs ezzel semmi probléma, én egyszerűen így gondolom

Egy fideszes viszont soha nem kritizálja a fideszeseket, mindig ugyanazt bégeti, mint amit a központból hall, eszébe sem jut, hogy valamiben esetleg az ellenzéknek lehet igaza. Ez az igazi birkaság.

2021. jún. 20. 14:40
 18/30 anonim ***** válasza:
67%

Én személy szerint azért nem szurkoltam a magyaroknak a foci EB-n, mert a jó eredmények gyakorlatilag jusztifikálnák a fociba beledöntött tömérdek milliárd forintot, miközben a sürgősségin 9 órát kell várni egy orvosra vérző fejjel, hogy csak egy példát emeljek ki az egészségügyünket súlytó áldatlan állapotok közül.

Értem én, hogy a foci meg a kisvonat nagyon jó de talán nem azok lennének az elsődleges kérdések ebben az országban amivel foglalkozni kéne és amire milliárdokat kéne szánni.

Így meg, hogy nyerünk/jó eredményeket hozunk kb. az lesz, hogy; "Igen! Ez megérte! Gyerünk, emeljük a focisták fizetését és építsünk még 3 brutálisan túlárazott stadiont." Miközben az egészségügy meg rohad. Persze ez őket nem érdekli, mert nekik magánkórházuk, magánorvosaik vannak és nem ereszkednek a pórnép közé, hogy lássák a valódi problémákat.

2021. jún. 20. 14:41
 19/30 anonim ***** válasza:
44%
18, ez belemagyarázás, a pénzek már belementek a fociba, már ellopták, tehát épp az lenne jó, ha legalább sikerek lennének. Mellesleg a kettőnek nem sok köze van egymáshoz, nem a foci fejlesztésére megy a pénz, hanem arra, hogy 5 milliót hazavigyen havonta egy idegenlégiós, a TAO-t adó cég meg jól feküdjön a kormánynál.
2021. jún. 20. 15:17
 20/30 anonim ***** válasza:
27%

Nem akarok sértegetni senkit, nem vagyok sem egyik oldal, sem másik oldal elkötelezett híve.

Van a jobboldalnak is sok-sok bűne. De abba a tévhitbe ne essünk már bele, hogy egyik oldal hibája eltakarja a másikat.

Teljesen egyértelmű, hogy a baloldal soha az életben nem volt nemzeti érzelmű Magyarországon. Aki forgatott a kezében történelemkönyvet, az tisztában van vele, hogy a baloldal mindig is külföldi érdekeket képviselt Magyarországon. Mindig. Akármelyik baloldali politikust is vesszük elő, mindegyikről elmondható, hogy idegen érdekeket képviselt, és mindegyikük elkötelezett híve volt valamely birodalom eszméinek.

2021. jún. 20. 17:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!