Honnan tudja a magyar kormány hogy a koronavírus nyáron nem fertőző?
Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 06:07
11/19 anonim válasza:
Régi képek vannak kirakva Indiáról 10-es.Nem aktuálisak így van.Riogatás az egész és India is kijelentette hogy nem igaz,ennyi
12/19 anonim válasza:
Mondott ilyet a magyar kormány? Nem hallottam róla.
13/19 anonim válasza:
Én sem!De úgy jön le az egész.Érdekes ilyenkor nincs #mindmeghalunkvészhelyzet#.EB viszont van,aha
14/19 anonim válasza:
13: követed a magyarországi járványadatokat? EB-re meg csak oltottan mehetsz be.
15/19 anonim válasza:
Igen,csökkent az esetszám képzeld.Elég baj az hogy még tart a diszkrimináció.Mondjuk engem nem érint mivel nem nézem az EB-t és nem járok olyan helyekre ahol kell a csoda kártya.Ha lenne kártyám sem járnék mert nem szerettem a tömeget soha járvány ide vagy oda.Van medence,nagy kert,edzőgépek szóval nekem mindegy.Csak azokat sajnálom akik szívnak a hülyeség miatt
16/19 anonim válasza:
Kérdező, miért nem lehet az agyadat gondolkodásra használni buta kérdések kiírása helyett?
1. nem mondott ilyet a kormány, éppen ellenkezőleg.
2. pontosan amiatt vannak még mindig a korlátozások fenntartva, mert a vírus éppen úgy fertőz, mint télen - a környezet más, kevésbé tudnak megfertőződni az emberek, mert nem zárt térben vagyunk állandóan csukott ablakkal, mint télen.
3. azon apróságról "megfeledkezel", hogy ma már 5 millió ember be van oltva a vírus ellen, őket nem kell már tőle annyira félteni.
17/19 anonim válasza:
Kedves 16-os ,szépen felmondta a leckét ,pár napon belül érkezik a krumpli.
18/19 anonim válasza:
Tudja, hogy fertőző, épp tegnap mondta egy riportban Orbán: főleg az oltatlan fiatalok körében terjed. S, hogy 80% oltottságra lenne szükség a nyájimmunitáshoz.
19/19 anonim válasza:
Delta variáns van. Már mindenki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!