Ha a Pfizert kaptam, akkor jövőre is azt kapom? A kormány tudja garantálni?
Ismert, hogy aki az elsőt bizonyos típusból kapta, akkor a másodikat, esetleges harmadikat is abból kell kapnija. A mechanizmus így fejti ki hatását. Én ebbe az évbe szerencsére Pfizert kaptam és nagyon büszke vagyok rá, hogy sikerült ezt kapnom. 5-7 hónap mulva vagy jövőre ha jól megy ismét oltási szezon lesz, akkor is Pfizert kell kapnom? Az állam garantálja?
Ismert, hogy a koronavírus már nem múlik el. Minden évben jönnek hullámok, ezt kutatók az Operatív törzs is megerősítette. Minden évben oltani kell. Én nem azért kaptam Pfizert mert idős vagy betegeskedő vagyok, hanem csak mert mi tanárok ezt kaptuk. Most ezt az évet megúsztam, mert jó oltást kaptam. Mi lesz jövőre vagy azután? Az állam vagy az egészségügy garantálja, hogy Pfizert kapok ezentúl minden évben? Vagy ha már nem lenne Pfizer, akkor valami nyugatit?
"Az állam garantálja?"
Az állam azt sem garantálja, hogy holnap lesz vakcina, nemhogy azt, hogy jövőre. De még maga a Pfizer sem tudná garantálni. Ha akarná sem.
"Ismert"
Mint sokszor írtam már, így csak áltudományos tények ismertetései kezdődnek.
"Pfizert kaptam és nagyon büszke vagyok rá"
Azstak**vaélet, hogy oda jutottunk, hogy ez már büszkeség... Hülye vagy te, nem védett.
nincs garancia.
viszont őszintén, minden negatív felhang nélkül, érdekel, hogy miért vagy rá büszke?
Szerintem jövőre lesz bőven vakcina. Gyorsabban termelnek mint oltanak, főleg ha szabadalmat feloldjak. Csak abban az esetben nem lesz pfizer szerintem ha a) kiderul valami mellekhatas és betiltják b) eldruvul a politika és kiszorulnak a nyugati vakcinák c) gyógyszeripar feldrágitja
De kétlem hogy ez lesz, szerintem jövőre sokkal könnyebb lesz.
Most provokálni szeretnéd azokat akik megvesznek a pfizer oltásért és nem sikerül megkapniuk?:D
Én is ezt kaptam, de nekem aztán holt mindegy volt xd és az is marad. Lényeg, hogy van védettségi kártyám, hihi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!