Várjátok már, hogy komoly pofonba szaladjon bele a nemzeti 11?
Én szurkoltam nagyon Portugáliának is már, de sajnos elmaradt a gólzápor.
Szerintetek a gallok ki tudnak majd tömni minket? Egy jó nyolcasba bele tudunk futni? Nagyon adnám ha végre tartana egy csapat egy igazi erődemonstrációt. Röhögnék a sok szerencsétlenen akik felmennek pestre azért, hogy szurkoljanak nekik xd
Vagy esetleg a németek tömnek meg minket mint a libát?
Megváltoztak persze a körülmények is...régen például (80-as, 90-es évek) hölgyek nem jártak meccsre csak az a néhány cigányasszony aki bőrkabátban árulta a makukát:-) Dehát, hogy is jártak volna amikor a pályát drótkerítés választotta el a pálytól és a kerítésbe kapaszkodva s rázva artikulátlan hangon ellilult fejjel véres szemekkel üvöltött az is (szídva a bírót, az ellenfelet, az edzőt, a saját játékost, az öregistent:-) aki hétfőn jólnevelt nebulóként ment be az első órára. Aki meg nem volt jólnevelt az pláne. Az az igazság, hogy anno ketrecbe zárt (ketrecbe való) állatok jártak meccsre (tisztelet a kivételnek) 70-es, 80-as, 90-es évek, a prolik. Az ultrák.
Más világ volt. Állóhelyek voltak, stb.
Itt egy kis emlékező...AS Roma:
Vagy itt vannak a Napoli huligánjai:
https://www.youtube.com/watch?v=lPZNTxVmWh4
https://www.youtube.com/watch?v=r3eN-JeVIeI
Diósgyőrben Arafat volt a "király" és ha feltámadna és bemenne ezekbe a mai, modern stadionokba egy perc múlva kijönne, nem érezné magát jól...
Ma már a stadionok is be vannak fedve teljesen...ülőhelyek...stb. Más.
Felnézek arra, valahol csodálom azt aki ismerte, benne volt a régiben és benne van ebben is. Én képtelen lennék rá. Ezért is nem hiányzik. De a gyűlöletem az örök.
Valahogy a közönség "elurasodott". Hölgyek is vannak...a prolik, a melósok akik műszak után táskával kimentek a meccsre eltüntek...maradtak illetve megszülettek a mai jólszituált "úri" szurkolók.
Más lett a közönség és más a stadion, a körítés.
Bánja kánya:-)
20:
Igaz!
Hibás vagyok, hogy nem ismerem a mai focit, a mai focis körülményeket de pofázok...ez hiba! Neked van igazad.
21) pedig régen minden jobb volt.még a futballunk is.
És nem volt ilyen mértékű szitkozódás,a legdurvább a húha anyád-volt,de ez is a 80-as évekre esett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!