Várjátok már, hogy komoly pofonba szaladjon bele a nemzeti 11?
Én szurkoltam nagyon Portugáliának is már, de sajnos elmaradt a gólzápor.
Szerintetek a gallok ki tudnak majd tömni minket? Egy jó nyolcasba bele tudunk futni? Nagyon adnám ha végre tartana egy csapat egy igazi erődemonstrációt. Röhögnék a sok szerencsétlenen akik felmennek pestre azért, hogy szurkoljanak nekik xd
Vagy esetleg a németek tömnek meg minket mint a libát?
Kérdező te ezt nem érted.leereszkedek a szintedre és elmagyarázom.
Gyerekes és primitív dolog a kapuba lövöldözni a labdát,csak erre a világ még nem jött rá.a futballt játszani kell hogy gyönyörködhessenek benne a nézők.a magyar válogatott játssza a legszebb futballt a világon ez tény, bármelyik fideszes megmondja.innentől fogva az eredmény senkit nem érdekel,mert mi győztünk.világos?
Én őszintén szeretném, hogy szarrá verjék a magyar válogatottat.
Szóval IGEEEEEEEEENNNNNN!
Én '97-ben láttam utoljára a m. válogatottat (nem azért mert azóta nem látok...azért mert akkor lett belőlük elegem) és igen...tömjék csak őket ki minél jobban. Hiába nem foglalkozom már velük amikor hírét veszem egy-egy zakónak mindig jobb kedvem lesz, mindig jobban érzem magam. És ez egy természetes állapot mert akit / amit az ember utál és annak rosszul megy az az embernek örömet okoz. Nincs ebben semmi különös.
Platiniék ezt a mostani magyar válogatottat ha minden összejönne 15-0ra vernék Zidanék meg 8-0ra. A mai francia válogatottat nem ismerem...remélem legalább benyomnak nekik egy hármast de minél többet annál jobb.
Németek?
Gerd Müllerék meg se álltak volna 25-nél...Rummenniggéék 18-nál...Völlerék, Klinsmannék is rúgtak volna 12-őt ezeknek. Ballackék 8-at, Podolskiék 5-öt 6ot. A mostaniak? Ők is legalább rúgjanak hármat de minél többet annál jobb.
Az az igazság, hogy egy KOMOLY válogatott azért is KOMOLY válogatott mert a nyilvánvaló gyengébbet nem kíméli. Üti-vágja ahol éri és annyit rúg neki amennyit tud. Az olaszokat azért sem szerettem soha mert kímélték az ellenfelet ritkán rendeztek gólfesztivált de ha egy válogatott komoly tehát erőnlétileg, hozzáállás, sportszerűség, stb...akkor igenis tömje ki a gyengébbet minél jobban.
Mai ésszel már felnézek a jugókra is (persze akkor is felnéztem...) mert 97-ben beleadtak apait-anyait. 12 gólt rámoltak be a két meccsen. Látszott rajtuk, hogy minden idegszálukkal azon vannak, hogy szétverjék a magyar válogatottat. Az Üllői úton kint voltam és Csank akkor tört össze mikor teli torokból...(ugyanis aznap volt a születésnapja):
Boldog, boldog boldog születésnapot kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod!
Akkor nagyon elszakadt a cérna a közönségben és gyalázták a játékosokat ahol érték... De hát nincs ezen mit csodálkozni. Mexikó után így ment állandóan. Sőt amikor a hollandok ellen kikaptunk az utolsó meccsen már továbbjutóként (85-ben) a nép 70 ezer néző tüntetett a válogatott ellen! Pedig kijutottak. Szepesit agyon akarták verni. Nyilasi akkor döntötte el, hogy ő nem megy Mexikóba. Sumákolt is rendesen... Aztán Verebest szídták. Aztán Bálintot. Mezeyt megint. Bicskeit. Mészölyt. Jeneit...úristen Imre bá is mennyit kapott. Stb. Megbukott mindenki. Várhidi, a kis Koeman, Storck, de ezeket már csak úgy hírből ismerem.
A magyar ember legbelül nem szereti a futballistákat mert érzi, tudja, hogy amíg ő keményen megdolgozik a betevőért addig azok...és amint jön az első pofon az épp aktuális, új csapatnak...össztűz.
Ha a franciák és németek ellen zakó lesz az az olasz akárki is minden lesz csak rendes ember nem.
Szerintem akkor lenne jó ha a futballistáink a teljesítményük után kapnák a fizetést. Akkor talán nem szidnák őket. Bár ki tudja...az irígy ember is sok. Aki ha a másiknak jól megy nem azt nézi, hogy utánozza hanem, hogy hogyan húzza le. Fura egy nép ez a magyar de hát...a bőrünkből nem tudunk kibújni. Valahogy jobban érezzük magukat még ha sz*rban is vagyunk ha a másiknak rosszul megy. Az viszont katasztrófa ha a másiknak jól megy...olyankor még az sem vigasztal ha nekünk is!
Ez az igazság.
Elég primitívnek kell lenni ahoz hogy valaki azt higgye minden fideszes szereti a focit vagy mindenfoci szerető fidszes. Ha ez így lenne nem fütyülték volna ki Orbánt stadionavatón. Nem is igen megy már. Ha neked ez okoz örömöt hogy az ellenfélnek szurkolsz tedd azt. Szived joga. Minden
esetre elég szánalmas és ingerszegény életed lehet ha ez jelenti a legnagyobb örömöt. Igen valószínű a maradék klt meccsen is kikapunk ezt előre lehetett tudni. De akkor is megnézem. Mint ahogy 5 éve is néztem mikor csoportelsők lettün. Neked meg marad a kárörvendés ha nincs jobb dolgod. Biztos azt gondoltad jól felhúzod az embereket a kérdéseddel. De az emberek letojják a véleményed én is. Inkább szánlak téged
88-ban az első sejetezőn Vincze Pilu góljánál örömtáncot jártam a képernyő előtt úgy örültem...aztán jött a bundabotrány (az sem véletlen, hogy pont akkor robbant ki...valakik megijedtek, hogy Mezey megint csapatot csinál) aztán Málta ellen odakint iksz lett Mezey pedig bedobta a törölközőt. Aztán jöttek a következő meccsek (Bicskei, Mészöly, Glázer, Jenei, stb.) és fokozatosan ahogy jöttek a pofonok azt úgy szedtem, szedtem magamra de kitartottam aztán a jugók ellen tört el bennem valami...pesze a pofonok addig is jöttek de addig úgy lerakódtak. Akkor lett vége mindennek. Akkor gyűlöltem meg a magyar válogatottat végleg. És az ember olyan (ezzel mindenki így van!), hogy akit szeretünk azt nagyon meg tudjuk gyűlölni ha...és itt "millió" változata van annak, hogy miért.
De kit érdekel ez?:-)
"Várjátok már, hogy komoly pofonba szaladjon bele a nemzeti 11?"
Nagyon várom. Mindig emel a hangulatomon ha a magyar labdarúgó-válogatott kikap pláne megalázó módon. Viszont ha győz (ritkán az is előfordul:-) akkor az nincs rám semmilyen hatással. Azon villámgyorsan túllépek. Ez már a korral jár és a kiforrott személyiséggel.
#17 De azt nem értem, hogy mi köze a mostani csapatnak ahhoz ami akkor történt? Semmi. El kell fogadni, nem olyan jó a magyar foci, mint 50 éve volt. De fejlődött. Például abban, hogy hajtanak, beleadnak amit tudnak. Ami tőlük telik, azt megteszik. Nem lettek jobb játékosok, de amit tudnak megtesznek.
"Szerintem akkor lenne jó ha a futballistáink a teljesítményük után kapnák a fizetést. Akkor talán nem szidnák őket."
De hát könyörgöm, akkor az RB Leipzig mire ad akkor nekik fizetést? Vagy a Mainz? Vagy a Fenerbahce? Mert a válogatott nagy része külföldön játszik, szóval nem mondhatjuk, hogy a mi pénzükből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!