Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, elvárjátok, hogy...

Fideszesek, elvárjátok, hogy Orbán leüljön majd vitázni az ellenzék közös jelöltjével?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 22:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%
11-es mondtam már a hármas válaszánál, hogy ne tessék szenilisen gépezni. És vegye be a vitaminjait is!!
2021. jún. 17. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:
41%

Feri annyira felmosta vele a padlót, hogy a baloldalnak nevezett nemzetáruló csődtömeg azóta sem állt talpra.

Nem kis árat fizettünk érte, de végül megérte.

2021. jún. 17. 23:00
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
A közös jelölttől függ. Például egy Márki Zay Péter, Orbán Viktor vitát szívesen megnéznék. Jakabbal vagy Dobrevvel nincs sok értelme leülni.
2021. jún. 17. 23:01
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
En ugyan mar nem vagyok Fideszes, de amikor rajuk szavaztam nem vartam el. Eleinte a 2006os vita miatt nem: ugyan az ellenzeki szavazok szeretnek ugy emlekezni, hogy Gyurcsany felmosta a padlot Orbannal, valojaban arcatlanul hazudott es eloadott egy aljas es pofatlan szerepjatekot. Viszont mukodott, ami megmutatta a "nep" szellemi szinvonalat. Akkoriban Orban meg messze efolott a szint folott allt, igy nem vartam el a vitat. Kesobb meg azert nem, mert Orban megtanulta a lecket es lesullyedt a nep altal megkivant szintre, arra meg en nem vagyok kivancsi.
2021. jún. 17. 23:54
 15/20 anonim ***** válasza:
30%
Csak akkor, ha Fegyőr lenne a vitapartner. Arra befizetnék.
2021. jún. 18. 00:24
 16/20 anonim ***** válasza:
41%

Fegyőr egy tükör előtt!!

Nem!! Fegyőr Karácsonnyal ANGOLUL!!!!

2021. jún. 18. 00:27
 17/20 anonim ***** válasza:
27%
Felesleges
2021. jún. 18. 07:30
 18/20 anonim ***** válasza:
56%
Ez olyan mintha a portugal csapat leulne vitazni a magyar csapattal 🤣Kozben teljesen egyeetrelmu h el fogja picsazni oket.
2021. jún. 18. 07:32
 19/20 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem elég jó lenne.

Bár én nem ez alapján döntenék mert már biztos szavazó vagyok, de aki még bizonytalan annak mindenképp jó lehet.

2021. jún. 18. 08:07
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

Igen, Orbán intellektuálisan magasan az ellenzék felett van és volt mindig is. Nézzétek meg 2010-2016 körül a parlamenti válaszait, ott még bízott benne hogy van értelme rendesen vitázni és válaszolni a parlamentben. Ami most megy az vicc kategória, így nyilván Orbán is alacsonyabb színvonalon válaszol, de ezekre a Jakab meg Szabó Timike félékre nem is lehet jobban.

Másrészt Orbán ezerszer jobb irányba viszi ezt az országot és jobb elképzelései vannak, mint bármelyik ellenzéki pártnak. ( kivéve talán a mi hazánkot)

Végül Orbán egy vilagszintu politikus, ismerik és elismerik külföldön is. Képzeld el, hogy odamegy egy angolul nem tudó KariGeri, egy őskommunnista Dobrev, vagy egy bohóc Jakab. Hát körberöhögik őket meg a magyarokat is.

2021. jún. 19. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!