11-es mondtam már a hármas válaszánál, hogy ne tessék szenilisen gépezni. És vegye be a vitaminjait is!!
2021. jún. 17. 22:58
12/20 anonim válasza:
Feri annyira felmosta vele a padlót, hogy a baloldalnak nevezett nemzetáruló csődtömeg azóta sem állt talpra.
Nem kis árat fizettünk érte, de végül megérte.
2021. jún. 17. 23:00
13/20 anonim válasza:
A közös jelölttől függ. Például egy Márki Zay Péter, Orbán Viktor vitát szívesen megnéznék. Jakabbal vagy Dobrevvel nincs sok értelme leülni.
2021. jún. 17. 23:01
14/20 anonim válasza:
En ugyan mar nem vagyok Fideszes, de amikor rajuk szavaztam nem vartam el. Eleinte a 2006os vita miatt nem: ugyan az ellenzeki szavazok szeretnek ugy emlekezni, hogy Gyurcsany felmosta a padlot Orbannal, valojaban arcatlanul hazudott es eloadott egy aljas es pofatlan szerepjatekot. Viszont mukodott, ami megmutatta a "nep" szellemi szinvonalat. Akkoriban Orban meg messze efolott a szint folott allt, igy nem vartam el a vitat. Kesobb meg azert nem, mert Orban megtanulta a lecket es lesullyedt a nep altal megkivant szintre, arra meg en nem vagyok kivancsi.
2021. jún. 17. 23:54
15/20 anonim válasza:
Csak akkor, ha Fegyőr lenne a vitapartner. Arra befizetnék.
2021. jún. 18. 00:24
16/20 anonim válasza:
Fegyőr egy tükör előtt!!
Nem!! Fegyőr Karácsonnyal ANGOLUL!!!!
2021. jún. 18. 00:27
17/20 anonim válasza:
Felesleges
2021. jún. 18. 07:30
18/20 anonim válasza:
Ez olyan mintha a portugal csapat leulne vitazni a magyar csapattal 🤣Kozben teljesen egyeetrelmu h el fogja picsazni oket.
2021. jún. 18. 07:32
19/20 anonim válasza:
Szerintem elég jó lenne.
Bár én nem ez alapján döntenék mert már biztos szavazó vagyok, de aki még bizonytalan annak mindenképp jó lehet.
2021. jún. 18. 08:07
20/20 anonim válasza:
Igen, Orbán intellektuálisan magasan az ellenzék felett van és volt mindig is. Nézzétek meg 2010-2016 körül a parlamenti válaszait, ott még bízott benne hogy van értelme rendesen vitázni és válaszolni a parlamentben. Ami most megy az vicc kategória, így nyilván Orbán is alacsonyabb színvonalon válaszol, de ezekre a Jakab meg Szabó Timike félékre nem is lehet jobban.
Másrészt Orbán ezerszer jobb irányba viszi ezt az országot és jobb elképzelései vannak, mint bármelyik ellenzéki pártnak. ( kivéve talán a mi hazánkot)
Végül Orbán egy vilagszintu politikus, ismerik és elismerik külföldön is. Képzeld el, hogy odamegy egy angolul nem tudó KariGeri, egy őskommunnista Dobrev, vagy egy bohóc Jakab. Hát körberöhögik őket meg a magyarokat is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!