Fideszesek, elvárjátok, hogy Orbán leüljön majd vitázni az ellenzék közös jelöltjével?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 22:33
1/20 anonim válasza:
Melyikkel? A legférfiasabb telivérrel, azzal aki viselkedni nem tud, azzal aki angolul nem tud, vagy azzal aki válaszolni nem tud?
3/20 anonim válasza:
Dehogy várom el. Ekkora kreténekkel én biztos nem vitatkoznék, nincsenek egy szinten. Orbán Viktor mögött ott lesz ez a 12 év, ez alapján mindenki eldöntheti, hogy jó vezető-e vagy sem. Az ellenzéki bohócok meg úgyis vitatkozgatnak majd egymással, ott be lehet őket lőni.
Ha mégis lesz vita, megnézem, de nem ez alapján fogok dönteni.
4/20 anonim válasza:
3as, elhiszem hogy öregnek tetszik lenni, de a szenilist elfeletette oda írni!
5/20 anonim válasza:
3: valószínűleg már szenilis komcsi vagy, ezért nem emlékszel arra, hogy Horn elvtárs utána elveszte a választásokat (ennyit a "felmosásról"), Gyurcsány meg hazudozással nyert, és aztán nem sokára lemondott.
6/20 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem várom el.
Nekem nem cirkuszi mutatványos kell aki hazudik reggel, éjjel meg este, mint a ballibeknek. Nekem egy jó miniszterelnök kell - azt meg az összefogás még nem tudott találni.
7/20 anonim válasza:
Ha Fegyőr lenne a kihívó, egyenesen követelném, hogy Orbán vitázzon vele. Valószínűleg meg is döntené az 1 órára eső "nem tudom"-ok rekordját... :D
8/20 anonim válasza:
Ha Jakab a közös jelölt akkor Kövérrel akarom vitázni látni!!!
10/20 anonim válasza:
Minek? Csak terelgető teniszt látnánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!