Sokan titkolják/letagadják, hogy a Fideszre szavaznak?
Igen. Nem akarok konfrontálódni degenerált iszákosokkal.
Na ez pont olyan sztereotípia ami "minden" balosra igaz!
Attol fugg hol. En ugyan mar nem vagyok Fidesz szavazo, de amikor az voltam a munkahelyemen letagadtam es nem en voltam az egyetlen. Ertelmisegi munkahely es az ellenzeki szavazok folyton ket dolgot hangoztattak:
1. A Fideszre csak a h*lyek szavaznak
2. Ok nem ismernek egy Fidesz szavazot sem, ebbol is latszik, hogy a magasan kepzett emberek nem szavaznak a Fideszre.
Pedig sokan voltunk ott Fidesz szavazok, kb. fele-fele aranyban, egymasrol tudtuk, de az ellenzekieknek nem mondtuk meg, inkabb csak hallgattunk, amikor politizaltak.
Most egyeniben az ellenzekre tervezek szavazni, azt nem tagadom le, de nem is hirdetem. Listan a Mi hazankra, ezt viszont nem mondom, Kutyapartot mondok helyette (ami nem akkora nagy hazugsag, mert meg az is megtortenhet, hogy rajuk szavazok listan).
Én mindig arra szavazok amit a legjobban elleneznek.Szeretem utána olvasni mindenhol a kommenteket,hogy "megint ezek nyertek,brühühü,szar ország,ez kell nektek,nyafi-nyafi.."
Mintha bármelyik is jó választás lenne.De úgy ugatnak egymásra az emberek mint a veszett kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!