Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan titkolják/letagadják,...

Sokan titkolják/letagadják, hogy a Fideszre szavaznak?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 22:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Én is utálom a fideszt de egyetértek a 10essel.
2021. jún. 17. 22:45
 12/21 anonim ***** válasza:
68%
Lehet politikán vitatkozni de aki megmondja a másiknak hogy kire szavaz valójában szerintem az vagy hülye vagy mazohista
2021. jún. 17. 22:59
 13/21 anonim ***** válasza:
27%

Igen. Nem akarok konfrontálódni degenerált iszákosokkal.

Na ez pont olyan sztereotípia ami "minden" balosra igaz!

2021. jún. 17. 23:19
 14/21 anonim ***** válasza:
48%

Attol fugg hol. En ugyan mar nem vagyok Fidesz szavazo, de amikor az voltam a munkahelyemen letagadtam es nem en voltam az egyetlen. Ertelmisegi munkahely es az ellenzeki szavazok folyton ket dolgot hangoztattak:

1. A Fideszre csak a h*lyek szavaznak

2. Ok nem ismernek egy Fidesz szavazot sem, ebbol is latszik, hogy a magasan kepzett emberek nem szavaznak a Fideszre.

Pedig sokan voltunk ott Fidesz szavazok, kb. fele-fele aranyban, egymasrol tudtuk, de az ellenzekieknek nem mondtuk meg, inkabb csak hallgattunk, amikor politizaltak.

Most egyeniben az ellenzekre tervezek szavazni, azt nem tagadom le, de nem is hirdetem. Listan a Mi hazankra, ezt viszont nem mondom, Kutyapartot mondok helyette (ami nem akkora nagy hazugsag, mert meg az is megtortenhet, hogy rajuk szavazok listan).

2021. jún. 17. 23:45
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Én konkrétan nem, de hallottam aki igen, de voltak akik nem.
2021. jún. 17. 23:56
 16/21 anonim ***** válasza:
39%
#13 akkor a szélbalos fideszre is igaz ezek szerint
2021. jún. 18. 08:54
 17/21 anonim ***** válasza:
24%
Azt mondom, hogy Fideszre szavazok, de közben nem ;)
2021. jún. 18. 17:01
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Persze, hogy vannak akik letagadják, mert nem ért egyet a Fidesz politikájával, de a CSOk, meg egyéb juttatások miatt rájuk teszi az x-et.
2021. jún. 19. 08:42
 19/21 anonim ***** válasza:
26%

Én mindig arra szavazok amit a legjobban elleneznek.Szeretem utána olvasni mindenhol a kommenteket,hogy "megint ezek nyertek,brühühü,szar ország,ez kell nektek,nyafi-nyafi.."

Mintha bármelyik is jó választás lenne.De úgy ugatnak egymásra az emberek mint a veszett kutyák.

2021. jún. 19. 21:22
 20/21 anonim ***** válasza:
28%
Akik szavaznak, azok mind elmebetegek. Bárki jön Orbán után, úgyis hanyatlik Magyarország.
2021. szept. 3. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!