Miért szavaztok a Fideszre?
Az eredeti(!) Jobbik szavazója voltam, de így, hogy a párt önmagából kifordult és a Gyurcsány Rendőrterror Ferenccel mosolyogva pózol a pártelit, szóba sem jöhetnek.
Soha nem szerettem a "kisebb rosszra" szavazást, most mégis ezt fogom tenni, mert ez a nevetséges hatpárti "Összefogás" teljesen elinflálja az értékrendeket.
A Fidesz alatt nekem lett normális emberi munkám, lakásom, autóm, családot alapíthattam. Ezt persze javarészt magamnak köszönhetem, de biztos vagyok benne, hogy egy szoci vezetéssel örülnék ha nem napról napra élnék.
Elégedett vagyok az elmúlt 11 évvel. Sokkal többre jutottam, minden téren, mint az azt megelőző 8 évben... És nem vagyok ner- lovag, stb. És ugyanazt csinálom most is... ilyen egyszerű.
A másik oldalon amíg Gyurcsány meghatározó politikus, soha nem szavazok rájuk.
"
16: "Az ismerőseim 99%-a ugyanígy van vele."
Madarat tolláról, embert az ismerőseiről! :)"
Ugyanez elmondható a bolgár debella támogatóiról is (és azokról is akik azokért vannak oda, akik az ő kutyáki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!