Miért szavaztok a Fideszre?
Figyelt kérdés
Mi az amiben szimpatikus nekt+k?2021. jún. 17. 13:28
1/27 anonim válasza:
Honnan veszed ezt a baromságot, hogy én a fideszre szavazok? Szavazzon rájuk az, akinek "elmentek otthonról"!
3/27 anonim válasza:
Ha ad esetleg 20 milliót akkor esetleg. 🙂
4/27 A kérdező kommentje:
Csak az okokra vagyok kíváncsi. Én se vagyok Fideszes. :)
2021. jún. 17. 13:32
5/27 anonim válasza:
Sok krumpli, megvédenek a migránsoktól, nem engedi ide a soros szaervezeteket, megvédenek a pedofilektől, melegektől, alacsony a rezsi, mindíg van béremelés, alacsony az infláció, a hadseregeteg fojamatosan fejlesztik sok minden
6/27 anonim válasza:
Egész egyszerűen azért, mert ők az egyetlenek akik a józan ész mellett kiállnak ebben a pedofil világban.
7/27 anonim válasza:
Táncsics-Radikális Balpárt a legjobb.
8/27 anonim válasza:
Mondj jobbat, aki be is tartja majd az ígéreteit! És nem még rosszabb helyzetbe taszítja az országot! Aki tartja a mostani támogatásokat és nem újabb megszorításokat erőltet ránk.
9/27 anonim válasza:
Jelenleg nincs jobb alternatíva! A lassan önmagát is felszámoló ellenzék?
10/27 anonim válasza:
Többször leírtuk már. Van, akinek elvi kérdés, van akinek anyagi (pl adókedvezmények) és van, aki egyszerűen csak nem látja jobbnak az ellenzéket, akik önmagukkal sem tudnak megegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!