Miért szavaztok a Fideszre?
Figyelt kérdés
Mi az amiben szimpatikus nekt+k?2021. jún. 17. 13:28
11/27 anonim válasza:
Ezt valamelyik ukrán fórumon írd ki, ott még talán találsz fidesz szavazót.
13/27 anonim válasza:
Mert kire szavazzunk ? :XD
Nem akarunk magunknak rosszat
14/27 A kérdező kommentje:
13:56, az engedélyt megadtam.
2021. jún. 17. 13:58
15/27 anonim válasza:
Nem szimpatikus, de nincs más lehetőség. Nyilván nem fogok az apró klánra szavazni - akármilyen maszk mögé bújnak. Az ismerőseim 99%-a ugyanígy van vele.
16/27 anonim válasza:
Mert szeretem Orbán Viktort és mindent megtesz a magyar emberekért. Büszke vagyok rád Viktor. I love you
17/27 anonim válasza:
SZJA csökkentés, rezsicsökkentés, KATA bevezetése, családtámogatások, munkahely-teremtés, alacsony munkanélküliség, jóval magasabb az átlagbér és az átlagnyugdíj, segély helyett közmunka, egészségügy látványos fejlesztése (több orvos, több ápoló, rövidebb várólisták, kórházfelújítások, bérfejlesztés, hálapénz betiltása), illegális migráció elleni harc, talpraesett válságkezelés, értékálló nyugdíjak, fiatalok SZJA-kedvezménye stb-stb.
18/27 anonim válasza:
я люблю картоплю!
Iubesc cartofii!
Kolompiri szano!
19/27 anonim válasza:
16: "Az ismerőseim 99%-a ugyanígy van vele."
Madarat tolláról, embert az ismerőseiről! :)
20/27 anonim válasza:
Mert soha nem akarjuk vissza Gyurcsányt. Amíg ő ott van, addig automatikusan megy az x a fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!