Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudják melegellenesnek...

Miért hazudják melegellenesnek a pedofiltörvényt?

Figyelt kérdés
Az egész csak a 18 év alattiaknak szánt gusztustalan propagandát tiltja, amire egyre több példa lett az elmúlt időben? Ki sértette itt a melegeket? Csak nem azt kéne beállítani pistikének, hogy milyen menő már hogy akár lány is lehet..

2021. jún. 17. 10:10
1 2
 11/18 LazyJones ***** válasza:
86%
#8 Nem ilyen témakörben, de volt rá példa, nem is egy, hogy azokat a problémákat, amiket otthon valamiért nem tudtam megbeszélni, (például azért, mert pont velük volt kapcsolatos,) valamelyik tanárommal beszéltem meg. Lehet, hogy meglepő, sokuk válasza volt kimondottan segítség abban a korban és helyzetben.
2021. jún. 17. 10:51
 12/18 anonim ***** válasza:
19%
Mert vagy nem képesek értelmezni, vagy úgy gondolják, hogy alapvető jognak számít a ferde hajlamok népszerűsítése.
2021. jún. 17. 11:25
 13/18 anonim ***** válasza:
8%
Ezzel a hisztivel valójában a melegek beismerik hogy pedofilok. Rögtön magukra vették az inget.
2021. jún. 17. 11:26
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Segítsetek! Nem olvastam a törvényt, csak a róla szóló híreket olvastam. Miért állítják sokan, hogy a pedofíliáról szóló törvény végső soron melegellenes törvény? Miért állítják, hogy a törvény egybemossa a bűncselekménynek számító pedofíliát a szexuális orientációval? Vagyis ugyanolyan bűncselekményt követ el az, aki coming autol?
2021. jún. 17. 11:35
 15/18 molnarmarcell21 ***** válasza:
58%
Mi értelme van megkérdezni újra és újra ezt a kérdést és meghallgatni ugyanazokat a válaszokat? Kb. napi 5-10 kérdés van erről, mindegyik alatt ki lett fejtve, melyik oldal mit gondol róla.
2021. jún. 17. 13:41
 16/18 anonim ***** válasza:
29%
Én azt hallottam a kormánypárti tv-ben hogy a homoszexulaitás betegség és gyógyítani kellene nem pedig kisgyerekeknek átadni a kórt.
2021. júl. 13. 11:32
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
12: undorodom tőletek.
2021. júl. 13. 12:34
 18/18 anonim ***** válasza:
29%
mert ez áll érdekükben mind a hazai mosléknak, mind a nemzetközi homoklobbinak, szerencsére egyre többen átlátnak rajtuk
2021. júl. 13. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!