Ha a Fidesz hatalmon marad, vajon Magyarországnak vége van?
NATO-bol repul, es legypiszokkent azok szemeben, akiknek a seggebe belebujtunk, semmit sem fogunk jelenteni, viszont mindenkinek az ellensege leszunk. Ehinseg, esatobbi, naesaztan.
Ne hagyd, hogy csak azert, mert Feri odatolja a pofajat, ne gyozzon a gciremindegy ellenzeki jelolt, aki levalthato, szamonkerheto, par kormanyvalsag utan a normalitasba esely van visszaterni.
65
Egyet értek de nem tudom elképzelni, hogy hazáját szerető, épeszű magyar ember a Gyurcsány-Dobrev-Apró félékre szavazna.
Soha se szavaztam a Fideszre. Ez lesz az első mert ezektől féltem Magyarországot és a magyar népet.
Nincs olyan, hogy egy országnak vége van.
Akkor se volt vége, amikor Lázár György volt a miniszterelnök.
Magyarország egy szabad, biztonságos és demokratikus ország.
Azt kritizálok akit akarok. Fideszt se kímélem de az ellenzéki összefosást a magyarok ellenségének tartom. Ezek kritikán aluliak.
Naponta viszem a kutyust sétálni és nem kell aggódnom, hogy az arabok levágják a fejemet vagy a négerek agyonvernek.
Ezt nem teheted meg a nyugati „demokráciákban” és sajnos az amerikai nagyvárosokban se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!