Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz hatalmon marad,...

Ha a Fidesz hatalmon marad, vajon Magyarországnak vége van?

Figyelt kérdés

2021. jún. 16. 23:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
56%
50-es, elolvastam a többi alatt is a kommenteket és az alapján az átlag külföldinek sem jó a véleménye Orbánról. Ha megnezed azok akik védik magyarok nagyrészben
2021. jún. 17. 18:15
 52/68 anonim ***** válasza:
100%
Gyűlölöm a Fideszt, de jobb, ha belenyugodtok, hogy ugyan azért fog nyerni jövőre is, amiért 2018-ban, mert nincs egyetlen életképes ellenzéki párt, se épkézláb, alkalmas miniszterenlök jelölt, akik le tudná váltani.
2021. jún. 17. 18:16
 53/68 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező!

“Nyilvánvaló, hogy alkalmazkodni kell a világ aktuális gazdasági állapotaihoz - ezt nem is firtatta senki. De itt már korántsem csak gazdasági közeledésről van szó.”

Hát akkor miről? Csatlakozni készülünk Kínához, vagy mi? :D

“Ne forgasd ki a szavaimat! Nem azt mondtam, hogy az egészségügy szar, azt mondtam, hogy szartak rá! A kettő teljesen más.”

Nagyszerű! Én úgy gondoltam, hogy ha szarnak az egészségügyre, annak egyenes következménye, hogy szar(abb) lesz. De ezek szerint te nem is gondolod, hogy szar az egészségügy! Ha még ezt sem tudod a Fidesz számlájára írni, akkopr mitől is olyan borzasztó a Fidesz?

“És miért nem omlott össze eddig? Egyedül a dolgozók kitartása miatt,…”

Most mondok egy megdöbbentő dolgot. Minden egyes egészségügy a benne dolgozó embereknek köszönhetően működik, és nem omlik össze. A fenti mondatod akár mondhattad volna a német, svéd egészségügyről is.

“Egyébként meg a 11 év után találnék a valóságnak 100%-ban megfelelő statisztikát?”

Miért ne találnál. Van statisztika az akkori eü-s bérekről, orvosok létszámáról, kórházi ágyak számáról. De ne is korlátozódjunk az eü-re. Nézzünk bármi mást. Bérek, infláció, munkanélküliség, államadósságot, bármit.

“Szerinted az normális, hogy sok iskolában a tanár veszi a krétát, meg a táblafilcet?”

Nem, egyáltalán nem normális, de szerinted mi az oka? Nincs rá pénz? 100 darabos táblakréta ára kb 1000 forint, és vagy 1 évig elég egy osztálynak. Ha egy iskolában van 20 osztály, az évi 20ezer Forint. Szerinted van van olyan iskola, ami még ennyi pénzt sem tud kiköhögni? Ne röhögtess már, egy ilyen iskolában már a tanárokat sem fizetnék. Szerintem inkább az iskola vezetősége szar, hogy nem szerzett be krétát.

“Biztos voltam benne, ahogyan leírtam a stadiont, hogy szóvá fogod tenni. Oda is akartam írni zárójelben, hogy biztos megszóljátok.”

A betyármindenit, szóba hoztad a stadionokat, én meg reagálni merészeltem rá. Hát micsoda pofátlanság már, hogy nem hagytam szó nélkül. :D Mondd, minek hoztad egyáltalán szóba, ha feszélyez, hogy válaszolni fognak rá?

“Fidesznek mi a jelszava? Gyurcsány. Ennyi.”

Az ellenzéknek mi? O1G. Ez is milyen már, megint nekünk kellene szégyellni magunkat, mert szóba hozzuk Gyurcsányt, aki a legerősebb elelnzéki párt vezetője, a komplett ellenzék megkerülhetetlen alakja. Mondjuk nem kellene lepaktálni vele, vagy el kellene takarodnia a poltikából, és akkor nem lesz róla szó.

A Fidesz a Gyurcsányozáson felül azért hozott javulást pár dolog terén, nem azt mondom, hogy hűde, de mindenképp jobb, mint a korábbi kormányzások vérgyenge teljesítményei.

“Amikor azt mondod, hogy “ Végem van!”, számtalan jelentése van, de egy biztos NEM: nem halsz meg. Köze sincs valaminek a szó szoros értelmében vett végéhez. Eszerint tessék értelmezni a kérdést is...”

Segíts az értelmezésében. Mit értesz az alatt, hogy Magyarországnak vége?

2021. jún. 17. 18:29
 54/68 anonim ***** válasza:

Nem tudom ugyanazt a kommentfalat olvastuk-e.

2021. jún. 17. 18:34
 55/68 anonim ***** válasza:
100%

51

Csak szólok, hogy számomra a trollprofilok véleménye nem mérvadó. Trollprofilokat pedig rengeteget találni a külföldi oldalaknál is.

A hazai trollkommentek alapján 12 éve forrong az ország :)

2021. jún. 18. 00:51
 56/68 anonim ***** válasza:
0%

12 éve forrong az értelmes emberek nagy része. A masik kisebb része, pedig valamiért isteníti Orbánt.

A Fidesz legnagyobb szavazótábora, a szegények, a romák pedig nem irogatnak, hiszen annyira nem foglalkoznak a politikával, hogy ezeket a videókat egyáltalán lássák. Vagy pedig annnyira szegények, hogy még okostelefonjuk sincs. Vagy annyit kell dolgozniuk, hogy erre már semmi idejük.

2021. jún. 18. 08:42
 57/68 anonim ***** válasza:

56

Ha már az értelemnél tartunk, akkor mutass egyetlen ellenzéki pártot amelyikre megéri szavazni. Lássuk.

2021. jún. 18. 10:17
 58/68 anonim ***** válasza:
73%

#56!

Érdekes, nekem az összes Fidesz-szavazó ismerősöm értelmiségi.

Nincs tapasztalatom arról, hogy romák, a kocsmázók, a rom-kocsmázók kire szavaznak, mert nem találkozom velük.

De egy torz logikával abból kiindulva, hogy az összes Fidesz-szavazó ismerősöm értelmiségi, következik, hogy a szegények, a buták és a romák a ballib oldal szavazói. (Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy a ballibek nyomják a szöveget az alapjövedelemről és az EU-s minimálbérről (ami nem az, aminek gondoljátok), tehát ők éppen a szegény, tanulatlan embereket szólítják meg.)

2021. jún. 18. 10:41
 59/68 anonim ***** válasza:
27%

58

Elég megnézni, hogy melyik párt rendezvényein milyen a nézők összetétele. Lehet találgatni, hogy melyikükén van a legtöbb alkesz meg retard :)

2021. jún. 18. 10:43
 60/68 anonim ***** válasza:
28%
Magyarországnak már rég befellegzett. Nem is tudom ki lehetett az utolsó épeszű vezetőnk, talán Mátyás király. A XX. századi vezetőink, mind kuka, ez a Gyurcsány, Orbán meg aztán a lehető legalja kategória.
2021. jún. 18. 15:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!