Más is akar Németországba menni és megostromolni a határt ha ennek vége?
Figyelt kérdés
Migráns akarok lenni! Meg akarom ostromolni a német határt ha vége a járványhelyzetnek!2020. máj. 1. 23:30
1/13 anonim válasza:
COVID-os migranst! Mind a kettő azonos komolyságú veszély...
2/13 anonim válasza:
Te sosem leszek migráns, sajnálom.
Sajnálom, hogy összetörtem az álmodat. Te mindig is egy büszke EU-s állampolgár leszel, csak jobbak fogsz élni kint.
3/13 A kérdező kommentje:
Nekem Magyarországon is van pénzem szóval relativ jól élek de utálom ami itt folyik! Normális országban akarok élni!
2020. máj. 1. 23:39
4/13 anonim válasza:
Mehetsz! És ne is gyere vissza, nem kell olyan aki,csak sütkérezni szeret...
5/13 anonim válasza:
Sütkérezni...ez meg hogy jött... Tényleg mikor már azt hiszem, hogy nincs lejjebb, valahogy rendre felbukkan egy még okosabb "narancsosan nemzeti", aki tutira meg van győződve az önnön frappánsságáról.
Találjál már ki jobb szöveget könyörgöm :)
6/13 anonim válasza:
Narancsos nemzetivel te bíztatsz kreatív hozzászólásra! Nem semmi képmutatás. Bár ezt az első hszből tudtam.
7/13 anonim válasza:
Na megint... "képmutatás"... újfent nagy baromság...
Figyelj segítek: írd inkább azt, hogy önértékelési zavar, vagy valami hasonlót, ami oda is illik.
De pont ez a "képmutatás" jutott eszedbe?... Szegényem...
8/13 anonim válasza:
Menj orvoshoz. Az majd pontosabb diagnózissal szolgál.
9/13 anonim válasza:
Hát igen és a várt módon itt ki is pukkant a lufid. Mindig ez van, ti kormánypártiak rendre bizonyítjátok az egyszerűségeteket. Nulla kreativitás, minimális aktív szókincs, bele is fáradtál te is. Ez a kormány a buta, képzetlen emberek kormánya. És ez nekünk jó hír :)
10/13 anonim válasza:
Itt vagy még? Mire a határhoz érsz nyitva lessz! Csak rád vágynak! Ne habozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!