Mit gondoltok Tibi Atyáról ?
Szar a bora, folyamatosan lopkodja a mémeket, van amit egy héten kb 3x is kirak annyira ismétli magát, stílus alapján pedig egy magát Istennek képzelő ember, aki azt hiszi, hogy van az ő igaza, és minden más gondolat az szar és azok akik mást gondolnak hülyék, veszekedni nem áll le veled, hanem egyből letilt, merthogy "rontja a hangulatot" a kommentek között, nem tudom, értelmes, káromkodás mentes vita szerintem sehol nem rontja a hangulatot.
Azzal, hogy választékosan beszél próbálja reprezentalni a szellemi fölényét, nem mondom, vannak jó gondolatai, vannak olyan viták, amibe jogosan áll bele (pl Szabó Péter vagy a Csuti ügy) de nagyobb a füstje mint a lángja, egy nagyon jó kezdeményezés volt kezdetben, fiatalos gondolkodású vicces emberek csinálták, tényleg kezdetben tök jól azonosulni lehetett velük, azonban mióta kinőtték magukat, eltünt a humor, a jó fejség helyett egy magát mindenhatónak képzelő adminnal találod szembe magadat, aki mindenért letilt.
És szerintem a fröccseik tényleg rosszak, lehet bőven jobbakat találni, ha nem lenne a Tibi atya brand, akkor az a fröccs már nem lenne a piacon szerintem.
Én még az alapkoncepciót sem értem.
Tényleg pár ember kitalálta hogy majd gyártani fognak borokat és mémeket gyártanak majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!