Elképzelhető, hogy Toroczkai, Gődény és Tibi atya összefognak?
Nagyon fontos megérteni, hogy nem a betegek ellen fognak össze, hanem az egészségesekért és a szabadságért.
Lehet, hogy egy virológus a víruskáival akarja leélni az életét dubajban, másoknak ez nem hobbi.
#3 Te amúgy most vírusszkeptikus vagy, vagy fanatikus vírushívő?
Mert egyszer azért cseszegeted az embereket, mert nem képes betartani a szabályokat, máskor meg a vírus ellen szólalsz fel.
Kinek az oldalán állsz!?
Számomra mindenki élete számít és nem lehet statisztikában méricskélni, vagy politikai játékot csinálni belőle... de emellett inkább vírusgyűlölő vagyok, mint börtönpárti magányimádó egoista őrült, akinek az élete már csak a világvégéről szól és a fiatalok kulázásáról (meg persze a drága vakcinákról, amit mindig meg kell majd venni).
Nem emlékszem, hogy bárhol elítéltem volna azt, aki így gondolkodik.
Annyit írtam, hogy nem azok tehetnek a bajokról, akik félnek és azt hogy a ész nélküli vérezngzés sem vezet semmi jóra, pont mint az ész nélküli döntések kikényszerítése.
Aki akarja oltassa be magát, a többieknek meg hagyjanak békén.
Őszintén nem tudom, hogy hol olvastad, hogy kiállok a korlátozások ellen. Egyszer ìrtam, hogy egy rövid szigorú kell, majd lezárni az országot azoktól a helyektől, ahol ténylegesen tenyésztik a halált. Nem elnyújtani és tripla maszkot a szabadban...
"Nagyon fontos megérteni, hogy nem a betegek ellen fognak össze, hanem az egészségesekért és a szabadságért.
Lehet, hogy egy virológus a víruskáival akarja leélni az életét dubajban, másoknak ez nem hobbi." Nagyon ostoba vagy. Erre nem tudok mit írni. De csak add a pénzed ennek a pszichopatának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!