Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor értik meg a Fidesz...

Mikor értik meg a Fidesz luxus milliárdosai, hogy a vidéki embernek is kijár a tisztességes fizetés a munkájáért, és nem szükséges 11 év után az oligarchák magánrepülőzzenek jachtozzanak abból, amit a magyarok megtermelnek?

Figyelt kérdés

2021. jún. 16. 14:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

8)te még nem láttál vidéki átlagembert akkor.

A legjobban a szocializmusban éltek,ezt a színvonalat még 2021-re sem sikerült elérni.

2021. jún. 16. 15:48
 12/26 anonim ***** válasza:
17%
Pont ez a Fidesz eredménye, a szocik idején munkanélküliség volt, helyette lett közmunka! A Fidesznek nagyon jó a munka alapú társadalom koncepciója!
2021. jún. 16. 15:48
 13/26 A kérdező kommentje:
A közmunka a legrosszabb dolog egyike amit ez a bagázs bevezetett. Kiszolgáltatottá teszi a munkást és bebetonozza egy életre abba a helyzetbe ahová a sorsa vitte. Nincs előrelépés mert épp annyit kap vagy annyit sem hogy megéljen és függni fog a polgármestertől aki adja. Közpénzből dolgozik a mi pénzünkből és nem piaci alapon egy cégnél, vállalkozónál. A munkanélküli segély kiterjesztése. Megalázó és mutyira ad okot. Ja és sok embert kirugtak az állásából hogy utána közmunkában dolgoztassák. Hát ez semennyire nem jó ugye?
2021. jún. 16. 15:54
 14/26 anonim ***** válasza:
17%
Jobb a közmunka mint a munkanélküliség, ez alapján kell dönteni!
2021. jún. 16. 15:56
 15/26 A kérdező kommentje:

Szerintem egyik sem jó. :/

Olyan programokat vidékfejlesztéseket kellett volna csinálni amivel lesz piaci alapú munka egy térségben. Az EU igazán támogatja ezeket. Azok a milliárdok amit felesleg elszórt a kormány igazán mehetett volna jobb helyre is. Kisvasút traffik mutyi stadionok lélegeztetőgép és oltásbiznisz bevándorlási biznisz, vadászkiállítás soroljam? úgyis mindenki tudja!

2021. jún. 16. 16:37
 16/26 Molyember ***** válasza:
74%
Kérdező, szerintem elnéztél valamit. A vidék kőkeményen fideszes. Ők ezt akarják, erre szavaznak újra és újra. Miért változtatna a kormány bármin is, ha példátlanul népszerű vidéken?
2021. jún. 16. 16:42
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem néztem el, csak van olyan aki nem szeret lukra futni attól még hogy a sokaság arrafelé szalad. : ) Hogy mi megy a kormány propagandában és mennyi milliárdért az látod erre jó. De ha valamit sokszor mondasz még nem lesz igaz.
2021. jún. 16. 17:04
 18/26 anonim ***** válasza:
35%
17-es nem a propaganda miatt szavaznak a fideszre az emberek! Legfejebb pont annyira mint bármely más pártra!
2021. jún. 16. 17:07
 19/26 anonim ***** válasza:
21%
11. Köztük élek, egy vagyok közülük, te idióta. Sőt, ha ők rosszabbul élnek, az én jövedelmemre is kihat, és fordítva. Naponta alkalmam van meggyőződni róla, hogy ilyen jól még nem élt az átlag. Az idióta komcsi propagandádat meg hagyd meg másnak, vanbak emlékeim abból az időből is.
2021. jún. 16. 17:08
 20/26 anonim ***** válasza:
88%

19) én is vidéki vagyok.te élhetsz az osztrák határ közelében közelében,ami a román, ukrán,szerb határnál élőket nem vigasztalja.

idióta a k anyád aki szamárral hált.

2021. jún. 16. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!