Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy Orbi király serege...

Most, hogy Orbi király serege ilyen csúnyán kikapott a csoportleggyengébbtől, miért nem tartunk konzultációt arról, mennyit is kéne költenünk focira?

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 23:41
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
34%

Amikor a sok magyardrukker meg akarja a tutit magyarázni és jön a félrebeszélés, olyan imádnivaló.

3 gólt lőtt a portugál csapat? Igen.

0 gólt lőtt a magyar csapat?

Igen.

Veszített a magyar csapat és győzött a portugál?

Igen.

2021. jún. 16. 20:04
 32/45 anonim ***** válasza:
42%
Ehhez nem drukkernek kell lenni, hanem érteni kell ezt a sportot. Aki érti, az tudja, hogy nem ilyen egyszerű a dolog. Csak azt nem értem a kérdezőhöz hasonló emberekben, hogy mi volt az elvárás. Verjük meg a portugálokat? Vagy döntetlen? Mi volt a minimum elvárás?
2021. jún. 16. 22:01
 33/45 anonim ***** válasza:
55%

Valamit tegyünk már le az asztalra ha éveken át öntötték bele a pénzt.

Kérdem én van egy rossz autod legy 30éves trabant azt foltozgatod vagy veszel egy jobbat/anyagiak adottak/

Foci nemzet se vagyunk

Csak ilyen hang huszárok sajnos

Közpénz ilyenre elb*szni.

2021. jún. 16. 22:33
 34/45 anonim ***** válasza:
44%

"Valamit tegyünk már le az asztalra ha éveken át öntötték bele a pénzt."

Egymás után 2x bejutottunk ez EB-re. Ilyen még sosem volt korábban.

De gondolom az sem tűnt fel, hogy sérült az a játékos, aki kontrából gólt tudsz szerezni.

2021. jún. 16. 22:45
 35/45 anonim ***** válasza:
57%

Hú de nagy szó apám

Bejutni

És kétszer ki is esünk az első körbe gratula

2021. jún. 16. 22:47
 36/45 anonim ***** válasza:
42%
Bizony, nagy szó. Ha megnézed a környező országokat, egyedül a horvátok jobbak nálunk. Bár ebben a csoportban ők is nagy valószínűséggel utolsók lennének.
2021. jún. 16. 22:49
 37/45 anonim ***** válasza:
39%

Ennyire szereted a focit támogasd az én adó forintjaimat inkább tegyék modernebb jobb kórházakba mint ilyen semmire való ízébke

10 év alatt ha profi modon hozzá lett volna állva hidd el többre mennénk.De sajnos ennyire futja a MAGYAR POLITIKAI Narancsosoktól csak lehúzás köritéssel.

2021. jún. 16. 23:03
 38/45 anonim ***** válasza:
10%
Nem unod meg 34es? Amugy is csak azert jutottunk ki, mert megemeltek keretet, nem azert, mert jobbak lennenek, mint korabban. Es igy nagyon docogosen sikerult a kijutas. Huzd mar ki a fejed a s*eggedbol. Vagy Orbanebol.
2021. jún. 16. 23:17
 39/45 anonim ***** válasza:
Nem engem szólítottál meg, de te nem unod még ezt, hogy akinek van egy adott véleménye a fociról, az azért van, mert fideszes? Én is fidesz ellenes vagyok, csak éppen tudok ettől függetlenül is gondolkodni.
2021. jún. 16. 23:48
 40/45 anonim ***** válasza:
44%

35!

"És kétszer ki is esünk az első körbe gratula"

Milyen kár, hogy 2016-ban csoportelsőként jutottunk tovább.

2021. jún. 16. 23:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!