Most, hogy Orbi király serege ilyen csúnyán kikapott a csoportleggyengébbtől, miért nem tartunk konzultációt arról, mennyit is kéne költenünk focira?
Azt vagod h 100milliard volt a stadion, meg hogy az eves fentartasa se par millio. Ettol fuggetlenul ha csak ennyi penz menne a fociba nem szolna senki egy szot se.
Erdekes adat h fidesz kormanyzas ota 3x tobb focista van es a fizetesuk atlagban szinten sokszorozodott. Mindezt taobol finanszirozva, amibol ugy lopnak ahogy nem szegyellik.
Mindezzel nem is lenne vaj ha a roman minimalber nem elozte volna meg a magyart, aki nem hiszi nezzen utanna. Masodik legszegenyebb eus orszag lettunk, azert az teljesitmeny.
#7!
OK, szépen leírtad, hogy te sem értesz ehhez. :)
Pontosan azt csinálta a csapat, amit Rossi nyilatkozatai alapján várható volt. Senki nem várta, hogy leiskolázzuk a címvédőt. (A franciák valószínűleg 20 perc alatt eldöntik majd ellenünk a meccset.)
Ha egy csapatnak az az elsődleges célja, hogy nem veszítsen, akkor a passzok száma teljesen irrevelást. A két csapat elsődleges célja pedig teljesen nyilvánvaló volt.
"A 5-11 gollovesi kiserlet arany?" (megfordítottam a számokat, mert mi voltunk otthon)
A kapura menő lövések aránya: 3-7.
Tehát a partugálok lődöztek csak össze-vissza. Falábú egy banda, alig találták el a kaput. Ha levesszük a 3 gólt, akkor még szánalmasabbak. Totál szerencse volt a gól, hiszen nem oda lőtte, ahová ment.
A cselek sikeressége 57.1-60%, szintén nagyon hasonló.
A statisztikákból nem az jön ki, hogy alárendelt szerepet játszottunk, hanem az, hogy alapvetően védekező taktikával álltunk hozzá. CR mindig a világ egyik legjobb csatára. Ha a csapata gyenge lenne, akkor is lennének helyzetei.
"5-11 gollovesi kiserlet arany?" (megfordítottam a számokat, mert mi voltunk otthon)
A kapura menő lövések aránya: 3-7.
Tehát a partugálok lődöztek csak össze-vissza. Falábú egy banda, alig találták el a kaput. Ha levesszük a 3 gólt, akkor még szánalmasabbak. Totál szerencse volt a gól, hiszen nem oda lőtte, ahová ment."
Tehat a magyar lovesek 60%a ment kapura, mig a portugal lovesek 63%a tobb, mint 2x annyi kiserlet mellett es a portugalok az ossze-vissza lodozo falabu banda, te meg a szakerto. 😆 Gondolom a portugalok 88%os passzpontossaga (670 passz mellett), szemben a magyar 74%kal (294 passz mellett) is a portugal falabusag ekes bizonyiteka😆
En tokeletesen megertem egyebkent, hogy nem akarnak labdat birtokolni, hisz az csak osszezavarja oket.😁 500 passz korul a pontossag mar a 60%ot sem erne el.
A harom golt nem kell levenni draga, azzal nyertek. A focit golra jatszak ugyanis. A gyoztesnek pedig nem kell magyarazkodnia. Az a vesziteni keptelen vesztesek kivaltsaga.😁
A magyar focinak ket nagy problemaja van: a labdarugok es a szakertok.😁
16!
1. Nem értetted meg, hogy ironizáltam.
2. Azt viszont tudatosan nem idézted be, hogy a góljuk előtt sokkal gyengébb volt a mutatójuk.
"A focit golra jatszak ugyanis."
Erről tudnék írni pár oldalat, de teljesen nyilvánvaló, hogy felesleges, mert csak be fogsz vágni egy ehhez hasonló közhelyet.
Léptem a témából, mert ellepték az ostoba trollok.
19!
Te még azt sem fogtad fel, hogy senki sem kérdőjelezte meg az eredményt. A gólra játszós szöveged ezért teljesen értelmetlen. Szerencsére a helyszínen nem hozzád és a kérdezőhöz hasonlók ültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!