A mai napon kiderült, hogy a magyarok Orbán iránti gyűlölete sokkal erősebb mint a hazaszeretetük?
A magyarok 80%-a örül annak, hogy szarrá aláztak minket ma a portugálok fociban, csak azért mert ez egy bizonyos politikai értelemben káros Orbánra nézve.
Facebookon, fórumokon, mindenhol örömóda szól egy Magyarország-Portugália 0-3 meccs után.
Orbánnak tényleg most már mennie kéne? A magyarok a saját hazájuk ellen fordulnak miatta. Még a Fideszesek szemével nézve is káros ember a hazára.
Én azt is el tudom képzelni azért örültek annyian mert jöttek a tippmixek. Mindenki tudja milyen minőségű a magyar foci, nyilván egy vagon ember rakott nagy pénzt a portugál győzelemre, és hát ugye 74. percig semmi se volt, szóval sok kő esett le a szívekről. XD
Ettől függetlenül én is örülök hogy ismét bebizonyosodott mennyit ér az Orbán hobbijára elszórt sokezer milliárd közpénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!