Igaz-e, hogy Orbàn Viktor Magyarország valaha volt egyik legjobb miniszterelnöke?
na akkor belerúgok én a baltrollba :
alacsony rudat nem nehéz megugrani
1,74 m
Szerintem volt nála nagyobb is!
Megoldotta a munkanélkülisèg problèmàját papíron a közmunkával, ami semmire nem jó. Egyre magasabbak a fizetések a politikusoknak, sok szèp és hasznos épület épült a focistáknak, amik konganak az ürességtől és a közeljövőben is vàrhatóan fog épülni. Kijutottunk több mint 20 év utàn fociban az EB-re, mert megemelték a keretet és épp megütöttük a legalsó lépcsőt. Könnyebb az ügyintézés a kormànyhivatalokkal, mert végre elértük azt a szintet, amin egy normális ország a 90-es években volt. Tàmogatja a kormàny a fiatal családok lakáshoz való hozzájutását, ha gyártasz a semmire 3 gyereket. Megállítottuk az ellenőrizetlen migrációt, ami olyan emberekből áll, akiknek eszük ágában sincs Magyarországon maradni, valamint a számuk tizede a kormány által mondott riogatásnak. A nyugdíjak is évről évre emelkednek, mindig kapnak valami év végi bónuszt az öregek, hogy megint a Fideszre szavazzanak, meg hàt ugye ingyen is utazhatnak tovàbbra is, meg kapnak itt-ott kedvezményeket, ami semmire sem elég. Bevezették az iskolàban a hit és erkölcstant is, hogy még kevesebb idő legyen a valóban hasznos tananyagra és a semmiről lehessen beszélgetni. És hát a rezsicsökkentés is sokat segített az embereknek, mert most tudják, hogy a 2010-es árakhoz képest mennyivel fizetnek kevesebbet azért a rezsiért, ami piaci áron ma már sokkal olcsóbb lenne. Meg ugye a nyugdíjasok legálisan dolgozhatnak ha tudnak még, kiegészítve nyugdíjukat, hiszen a mai 40 alatti generációnak már úgysem lesz nyugdíja, szóval jobb, ha hozzászokik mindenki, hogy 80 évesen is dolgozni kell.
Kijívítottam a szöveget...
Összességében, eltekintve mindentől, maga a személye: ugye oláh, tömzsi kicsi (támadható emiatt), vitázni nem igazán tud, nem is szokott, kényszermozgásai vannak, nagyon rosszul beszél angoul.
Szerintem még a saját pártján belül is több alkalmasabb ember lehetne, tehát nem igaz. Hozzáteszem, nem ő oldja meg meg nem ő csinál mindent, hanem a párt. Egy ország vezetése nem a m.elnöktől függ 100%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!