A mai napon kiderült, hogy a magyarok Orbán iránti gyűlölete sokkal erősebb mint a hazaszeretetük?
A magyarok 80%-a örül annak, hogy szarrá aláztak minket ma a portugálok fociban, csak azért mert ez egy bizonyos politikai értelemben káros Orbánra nézve.
Facebookon, fórumokon, mindenhol örömóda szól egy Magyarország-Portugália 0-3 meccs után.
Orbánnak tényleg most már mennie kéne? A magyarok a saját hazájuk ellen fordulnak miatta. Még a Fideszesek szemével nézve is káros ember a hazára.
29
Osztom a harmincas véleményét.
Szóval ha valaki kifoszt, kirabol, lebutít, elcseszteti a jövő nemzedékét külföldre, egy feudális pártállamot épít ki ahol csak a talpnyalók érvényesülhetnek, meg 11 év alatt egy pozitív dologgal nem segítette a hazát az nem hazaáruló, de ha én merek 11 emberért nem összeesve rajongani akkor egy utolsó sorosiszta mocskos xar szemét HAZAÁRULÓ VAGYOK! ÉRTED? HAZAÁRULÓ! Tudod lehet nem is akkora baj hogy elveszik ez a nyomorult szemétdomb, majd a helyére talán jön valami értelmesebb nép...
35-ös, ez az a pont, amikor, már nem lehet hozzáfűzni semmit, ez a hazagyűlölet,olyan magas foka, hogy nem igaz!!!!!!!!!!!!
Mégis, hogy gondolod! Ezt mondod, hogy a "11 emberért nem összeesve rajongani" nem hazaárulás, utána meg azt mondtad a magyar népre, hogy egy szemétdomb, ami jobb ha eltűnik?!?!?!
36
Tudod az a szar hogy kapásból rávágnám hogy csak egy troll vagy de valahogy, valamiért már nem nagyon tudom eldönteni...
Ki mit mond milyen lesz az idei évi burgonya termés?
Orosz burgonyát is fognak a fityiszesek venni/osztogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!