Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én egyetértek az új törvénnyel...

Én egyetértek az új törvénnyel a melegekkel kapcsolatban. Ti is?

Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 16:22
1 2 3 4 5
 41/50 Sunshinedoll ***** válasza:
93%
Kár, hogy a szájer józsi belefért meg az adrián kurválkodás az belefért meg az a peru diplomata is csak hazakerült fű alatt, de az, hogy két ember szereti egymást na az már kiveri a plafontis gyerekek!
2021. jún. 15. 19:58
 42/50 anonim ***** válasza:
0%

A Szájer kötelesség tudóan kilépett, nem úgy mint, Grécsy Zsolt!

Az adrián senki sem kurválkodott.

Kaleta nem volt a fidesz tagja.

2021. jún. 15. 20:00
 43/50 anonim ***** válasza:
42. Elfelejtetted, hogy orbánc király a legszebb, legjobb és mindig igaza van.
2021. jún. 15. 20:05
 44/50 anonim ***** válasza:
43.as elfejtetted, hogy hazudni bűn!
2021. jún. 15. 20:08
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
44. Te tényleg beveszed ezt a keresztény, konzervatív agymosást? K. az egész parlamentnek a sitten kellene rohadnia akkor lopásért, hazugságért, hogy a többit ne is említsük. :)
2021. jún. 15. 20:10
 46/50 anonim ***** válasza:
50%

45-os, először te, meg a dk-s elvbarátaid fognak szétrohadni a sitten!

Te beveszed ezt a balos propagandát..............................................

2021. jún. 15. 20:12
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
46. Mellé trafáltál. Fidesz szavazó voltam, amíg le nem esett a tantusz, hogy a lopáson kívül semmihez nem értenek és nem is akarnak. Már vér ciki az egész banda, szájerestől, kalettástól, lőlőstől stbstbstb. Sötétek, mint a föld, eltelt felettük az idő és észre sem veszik.
2021. jún. 15. 20:21
 48/50 anonim ***** válasza:
50%

Se mészáros,se kaleta nem tagja a fidesznek!

Amúgy, nem lőttem mellé, attól még hogy Fideszes voltál, attól még most Dk-s vagy, szánalmas mibe takaródzol......................................................................

2021. jún. 15. 20:24
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

48. Ez a baj veletek agymosott birkákkal, hogy nem láttok messzebb az orbán-gyurcsánnál. Csöppet sem zavar, amit írtam, hogy a lopáson és hazudozáson kívül az égvilágon kívül semmihez nem értenek? Én úgy 15 év után már eléggé unom, szóval majd arra szavazok, akinek a legnagyobb esélye lesz végre eltakarítani ezt a hazug, ál-magyar bandát. Náluk szarabbul úgysem lehet csinálni.

A komcsik legalább nem hazudják nemzetinek magukat, szóval nagy meglepetés nem lesz, elvárhatóan szarok lesznek így is, úgy is.

2021. jún. 15. 20:33
 50/50 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj veletek agymosott birkákkal, hogy nem láttok messzebb Gyurcsánynál.

Csöppet sem zavar,hogy amit írtam, hogy nekem más a véleményem és nem neked van igazad? Én úgy 15 év távlatából már eléggé unom, ezt a balos, globalista,nemzetietlen felfogást amit ti képviseltek, szóval majd arra szavazok, akinek a legnagyobb esélye lesz végre eltakarítani a baloldali bűbandát. Náluk szarabbul úgysem lehet csinálni.

A fideszesek legalább nem árulják el ilyen szinten a hazát, szóval nagy meglepetés nem lesz elvárhatóan szarok lesznek, az ellenzékiek a jövőben is!

2021. jún. 15. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!