Én egyetértek az új törvénnyel a melegekkel kapcsolatban. Ti is?
A Szájer kötelesség tudóan kilépett, nem úgy mint, Grécsy Zsolt!
Az adrián senki sem kurválkodott.
Kaleta nem volt a fidesz tagja.
45-os, először te, meg a dk-s elvbarátaid fognak szétrohadni a sitten!
Te beveszed ezt a balos propagandát..............................................
Se mészáros,se kaleta nem tagja a fidesznek!
Amúgy, nem lőttem mellé, attól még hogy Fideszes voltál, attól még most Dk-s vagy, szánalmas mibe takaródzol......................................................................
48. Ez a baj veletek agymosott birkákkal, hogy nem láttok messzebb az orbán-gyurcsánnál. Csöppet sem zavar, amit írtam, hogy a lopáson és hazudozáson kívül az égvilágon kívül semmihez nem értenek? Én úgy 15 év után már eléggé unom, szóval majd arra szavazok, akinek a legnagyobb esélye lesz végre eltakarítani ezt a hazug, ál-magyar bandát. Náluk szarabbul úgysem lehet csinálni.
A komcsik legalább nem hazudják nemzetinek magukat, szóval nagy meglepetés nem lesz, elvárhatóan szarok lesznek így is, úgy is.
Az a baj veletek agymosott birkákkal, hogy nem láttok messzebb Gyurcsánynál.
Csöppet sem zavar,hogy amit írtam, hogy nekem más a véleményem és nem neked van igazad? Én úgy 15 év távlatából már eléggé unom, ezt a balos, globalista,nemzetietlen felfogást amit ti képviseltek, szóval majd arra szavazok, akinek a legnagyobb esélye lesz végre eltakarítani a baloldali bűbandát. Náluk szarabbul úgysem lehet csinálni.
A fideszesek legalább nem árulják el ilyen szinten a hazát, szóval nagy meglepetés nem lesz elvárhatóan szarok lesznek, az ellenzékiek a jövőben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!