DK-sok, egyetértetek Gyurcsány Ferenccel, hogy szoros kapcsolat kell az oroszokkal?
Ki is vett fel 10 ezer milliárd hitelt az oroszoktól? Ki hozz ide orosz bankokat?
Kevered Orbánnal.
Azért mondom, hogy Gyurcsány is támogatja a szoros kapcsolatot az oroszokkal. Szóval az ilyen húzások nem is ördögtől valóak, nem?
Az oroszoktól nem lehet elszakadni amíg tőlük kapjuk a földgázt viszont még a szocializmusba se volt akkora függőség amit Orbán Paks2 vel okozott.
Orosz bankok idehozatala? Konkrétan az egész nyugat tisztában van vele ezek a "bankok" mit jelentenek de ugye Orbán csípőig Putyin farpofájába van
Baxxa meg! Én ezt most jól értettem?
Ebből a cikkből az kerekedik ki hogy Fletó és Putyin régi haverok, jóval régebbi mint Orbán és Putyin kapcsolata!
Ha Gyurcsány félreteszi azt a qrva nagy liberalizmusát és bekeveri a xart Orbánnak Putyinnál, akkor O1G-nek vége! Elveszti az összes, Putyinhoz fűzhető kapcsolatát!
#5 vagyok:
"A politikus hangsúlyozta: a MAGÁNTALÁLKOZÓNAK nincs kormányzati jelentősége."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!