Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én egyetértek az új törvénnyel...

Én egyetértek az új törvénnyel a melegekkel kapcsolatban. Ti is?

Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 16:22
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
20%
10-es vak vagy, folyamatosan szólalt fel a kormány és hozott törvényeket, például az anya nő apa férfi törvényt, az is a kisgyermekek érdeke miatt volt!
2021. jún. 15. 17:54
 12/50 anonim ***** válasza:
79%
11es. Árvaháznál levő gyerekeket őrülnek ha valakkit örökbe fogadnak és jobban élhet. Na ezzel szükült a kör.
2021. jún. 15. 17:58
 13/50 anonim ***** válasza:
22%
12-es gondoltam, hogy ezt az érved hozod fel, de tudod jobb az árvaház, mint egy ilyen elcsökevényesedett, családnak sem nevezhető valami, amiben a gyerek természetesnek veszi, hogy két apja van! De, gyerek védő a transzneműeket ellehetetlenítő, törvény is!
2021. jún. 15. 18:01
 14/50 anonim ***** válasza:
0%

"Összemosták a pedofíliával a melegeket."

Amikor olyan híreket olvasunk, hogy 0-4 éves gyermekeknek akarnak önkielégítést tanítani haladóék, akkor joggal teszik ezt.

2021. jún. 15. 18:05
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
11 ja azt is 11 év után, addig nem volt fontos? A vak is látja, hogy ez mind ilyen politikai taktika...
2021. jún. 15. 18:17
 16/50 anonim ***** válasza:
0%
15-ös látom, te vak vagy mert neked, sehogyse jó semmi!
2021. jún. 15. 18:19
 17/50 anonim ***** válasza:
75%
16 He? Ennyi az érved hogy vak vagy, vak vagy? Tipikus buta Fideszes:)
2021. jún. 15. 18:21
 18/50 anonim ***** válasza:
75%

Szeribte. em lesz kevesebb vagy több meleg azzal, hogy éjjelre teszik pl a Harry Potter filmeket, meg ilyenek. Az más kérdés, hogy szerintem is kicsit undorító, mikor két smároló pasit mutogatnak, meg annyira túlzásba viszik, hogy kb minden filmben kell egy homoszexuális.

Viszont valaki nem tehet arról, hogy meleg. El kell őt fogadni és emiatt nem szabad utálni, mivel az nem emberséges. Azonban nem biztos, hogy az segít ezen, ha felvonulnak vagy ha minden második filmben van egy homoszexuális karakter.

Viszont fontos az is, hogy valahogy megtanítsák elfogadtatni az emberekkel, hogy márpedig a homoszexuálisok is emberek.

Szóval itt valami aranyközéputat kellene találnia a mindenkori politikának.

2021. jún. 15. 18:23
 19/50 anonim ***** válasza:
* jav: szerintem nem
2021. jún. 15. 18:23
 20/50 anonim ***** válasza:
88%
13as ha én árva lennék inkább kerülnék 1 meleg/leszbi családhoz mit sem esélyek nelkul indulnak az eletbe. Ha hetero vagyok belolem nem tudnak meleget vagy bisexet csinalni. Gondolkozz.
2021. jún. 15. 18:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!