Miért is baj hogy megszavaztak ma egy pedofilellenes, aberrált liberalizmus elleni törvényt??
A melegség szerintetek betegség. Bizonyíték? Megelégeltem ezt az érvelési hibádat/hibátokat: [link]
K#rv@ sok érvemet figyelmen kívül hagytátok, én miért ne tegyem másképp? Ha az állatoknál vannal melegek, akkor a társadalmi nyomás nem játszik szerepet, mivel én még nem láttam pingvin prideot. Ezt az érvemet teljesen félreértettétek, és nem cáfoltátok meg. Én addig nem fogom venni a fáradságot, hogy rákeressek, amíg ti nem cáfoljátok meg az összes nyitva hagyott érvemet.
34-es mondhatod, azt is hogy a föld lpos, attól még a tények, a tudományok makacs dolgok! Egyébként az állatoknál is vannak betegségek..................................Ja, és már ezerszer megcáfoltuk a hülyeségeidet, bár lehet, hogy nem jutott el az agyadig, ezért újra leirom:
Nincs,olyan genetikai dolog ami a melegeket jellemezhetné! Befolyásolhatja a melegséget a genetika, de csak minimális mértékben!!!!
[ma 12:06]: Elfogadják, hogy azok. Senkire nem erőltetnek semmit. Az a bajuk, hogy célkeresztben érzik magukat. Ugyanis semmilyen tudományos alapja nincs annak, hogy ha valaki melegeket lát vagy róluk olvas, ő maga is homoszexuális lesz. Körülbelül annyira vehető ez komolyan, mint hogy ha valaki kerekesszékest lát, akkor ő maga is nyomorék lesz.
Ezek után tegyük fel, hogy az adott "bu.zi" vagy "aberrált" elfogadja, hogy neki van valami súlyos defektje. Akkor is joggal tartja igazságtalannak, hogy az őfajtáját, "bu.zit" és "aberráltat" kitiltják a főműsoridőből, a gyerekkönyvből, bezzeg az összes nyomorék, kövér és szemüveges benne maradhat. Persze hogy célkeresztben érzi magát a "bu.zi", az "aberrált".
Mellesleg ki az a csomó ember, akin segített a kezelés?
29-es.
Az autizmus spektrumzavar: ami többek között szociális, kommunikációs nehézségekkel jár. Játszhatsz az elnevezésekkel, de ezek a képességterületek sérültek adott embereknél. "Neurotipikus"- elnevezést használnak a szakemberek autizmus témakörben a nem autisták elnevezésére.
A homoszexualitást ezzel hoztad párhuzamba. Szóval nem bántás volt a célom, de ez így nem stimt.
"Vagy ti azt szeretnétek, hogy a gyereket LMBTQ mesekönyveket olvasson?"
Igen, heteró házaspárként mi is megvettük a gyermekeinknek a Meseország Mindenkiét. Melegek nem lesznek tőle, maximum elfogadóbbá vállnak, aminek mi nagyon örülnénk. A gyerek szüleiként mi akarjuk eldönteni, hogy neveljük őket, ha az elfogadást választjuk, akkor így fognak felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!