Dobrev Klára mosolya csak nekem nagyon mű / megjátszott?
Figyelt kérdés
Bármilyen interjút látok vele, túl műnek / megjátszottnak / színészkedésnek találom. Velem van a baj?2021. jún. 12. 17:36
1/11 anonim válasza:
Az, nincs egy őszinte gesztusa, valószínűleg szociopata mint a férje és csak megjátssza ezeket az érzelmeket.
2/11 anonim válasza:
Veled.
Fogadd el, hogy a profi politikusokat szakemberek készítik fel a nyilvános szereplésekre, interjúkra.
Minden gesztusuk tanult, tudatosan felépített.
3/11 anonim válasza:
Olyan mint egy osztalyfonok a tablokepen :)))
5/11 anonim válasza:
Szorul a hurok mi?És ez még csak a kezdet.Az összellenzék beállt Hiller mögé.Az egész fővárost bukni fogjátok.
6/11 anonim válasza:
Igen, nekem a hangja nagyon pszichopatás, olyan nyávógós megjátszott.
7/11 anonim válasza:
Pont ez fogalmazódott meg bennem miután ma láttam, hallottam nyilatkozni a hírekben. Nagyon látszik, hogy megjátsza magát.
8/11 anonim válasza:
Csak egy kis statiszta a Nemzeti Szinhazban :)))
10/11 anonim válasza:
Igen, csak neked és az elvtársaidnak. Szerinted érdemelsz töle egy öszinte mosolyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!