Hol láttok ti meleg propagandát?
Engem életem során kizárólag homofób heterók próbáltak meggyőzni arról, hogy meleg vagyok, ők mondták rám, hogy b*zi, ők beszélték ki a hátam mögött, hogy biztos az vagyok.
Ezzel szemben több valóban meleg ismerősömről csak akkor tudtam meg, hogy meleg, amikor már kint éltek rég Angliában.
Akik melegpropagandát emlegetnek, nagyon fordítva ülik meg a lovat.
Ott van a melegpropaganda ... kint a zászlójuk
-
Az mitől propaganda? Magyarázzátok már el!
És ahol kint van a feketezászló, azok a halált kívánják, halálpropagandisták, sátánisták, vagy mi?
Nem ismeritek a propaganda szó jelentését!
A másik: #47, mit lehet azon javasolni, ami már létezik?
"Az mitől propaganda? Magyarázzátok már el!" Attól propaganda, hogy egy provokáló hülyeség, amit az utóbbi évtizedekben találtak ki!
"És ahol kint van a feketezászló, azok a halált kívánják, halálpropagandisták, sátánisták, vagy mi?" Szerinted?
"Nem ismeritek a propaganda szó jelentését!" Én ismerem, te nem hinném!
"A másik: #47, mit lehet azon javasolni, ami már létezik?" Amikor lázas vagy és az orvos azt javasolja, hogy vegyél be lázcsillapítót, az már létezik, de attól még javasolhatja. A többi stimmel!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!