Hol láttok ti meleg propagandát?
"a kisgyerekek, úgy nőnek fel, mintha nyugodtan lehetnének melegek, és a könyv bátorítja őket is ebben!"
Szóval szerinted a homoszexualitás az döntés kérdése?
Szerintem teljesen világos ezekből a hozzászólásokból, hogy az lát melegpropagandát, akik akarnak és/vagy homofób hajlamokkal rendelkeznek.
Mindenki más pedig igazából egy-egy Netflix AMERIKAI sorozaton és filmen kívül sehogy se találkozik velük.
Illetve már az is megér egy misét, hogy azt is melegpropagandának tartják egyesek, aminek az az üzenete, hogy "legyél elfogadó a melegekkel" mintha ez azzal lenne egyenlő, hogy "legyél meleg".
36-os, az átoperáltatásra sokan kapnak kedvet az ilyen, könyvektől, amik azt mondják, hogy ez normális. Nyugaton biztatják ezt.
"Ezt a kisgyerekeknek szánták és így a kisgyerekek, úgy nőnek fel, mintha nyugodtan lehetnének melegek"
De a hozzád hasonló homofóbok miatt nem lehetnek.
Vesszőzni meg még mindig nem tudsz.
39-es, szóval te azt szeretnéd, hogy sok kisgyerek aki, ha felnő homoszexuális lenne, ha a sors úgy hozza, és miattam és a hozzám hasonló "homofóbok" miatt van, az hogy felnőtt korukra heterók lesznek és nem hagyom, hogy tinédzserkorukra b'zik legyenek? Büszke vagyok magamra!
A 38-asnak küldött, elismerő válaszomat és egyetértésemet, meg nem tudom ki törtölte le, de az fogja vissza magát! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!